Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg vannak leszbikusok vagy csak kiváncsi nők léteznek?
Figyelt kérdés
Mármint kipróbálnak a nők dolgokat ez ok de vannak is teljesen csak leszbik is vagy csak bisexuálisok vannak vagy ferde hajlamuak mindegy a lényeg hogy Miskolcon egyel se találkoztam csak amolyan divat leszbikkel.#leszbikus #ferde hajlamok
2015. febr. 7. 16:01
1/5 anonim válasza:
Divatból? O.O
Az durva lenne, minden esetre én ismerek Miskolcon, meg Pesten is pár igazi Leszbikust ^^ Akik tényleg azok :)
Divat leszbit... olyat nem is nagyon láttam még.. csak filmben.
18/f (Miskolc)
2/5 anonim válasza:
Az embereknek igazából elég kevés az önbizalmuk, csak erőltetik magukra a magabiztosságot.Sok rosszindulatú külső hatás rombolja a személyiséget. Ha önmagunk is tenni akarnánk érte, egészen biztos, hogy mindenki megtalálná a neki rendelt biológiai és lelki társát.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem elegem lett sokszor választottam rosszul valahogy mindig az erőszakos pasikat fogom ki valahogy a magam fajták valamiért vonzodnak hozzájuk vagy egyedül halok meg vagy inkább ful leszbivel állnék össze a nők talán másabbak.
20/N
2015. febr. 7. 17:08
4/5 anonim válasza:
Ez nem döntés kérdése, nem tudsz egyszercsak a nőkhöz vonzódni, ha hetero vagy :)
Amúgy igen, nyilván vannak leszbikusok akik nem biszexek meg "kíváncsi heterok". Például én is, a barátnőm is, az exem is stb. stb.
5/5 anonim válasza:
Egyébként a nők sem jobbak, az exem nem egyszer alázott meg, csalt meg...nem kevés ideig kihasznált minden téren :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!