Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csajok, amikor a barátnőtöknél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, amikor a barátnőtöknél alszotok szokott lenni kis simi vagy csók? Vagy közös maszti? (több lent)

Figyelt kérdés

Ti is szoktatok a barátnőitekkel spontán csókolózni meg simi stb?

Tegnap a legjobb barátnőmnél "aludtam" egy nagyágyban feküdtünk egy eldurrant egy izgalmas csók. Utána volt egy kis simi. Nem vagyunk lezbik nem is akarunk lenni de ez átlagos? Ti hány évesen csináltatok ilyeneket?

2015. febr. 6. 18:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem szoktak
2015. jún. 8. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert a lányok sokkal odaadobbak figyelmesebbek szerethetőbbek.. ismerős a szitu maszti nem volt de azinte az összes barinőmmel csokoloztam már!! :D
2015. júl. 10. 19:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Volt egy iszogatós estém a legjobb baratnommel(16evesen), amikor csókolóztunk. Beszélgettünk arról, hogy milyen rossz, hogy nem lehet miénk a kiszemelt pasi és hogy jó lenne mar szexelni mert kívántuk (nem kell ítélkezni.Olyan korban voltunk amikor tomboltak a hormonok) Ittas fejjel jött az ötlet, hogy csinaljuk egymásnak. Elkezdtük, de abba is hagytuk es egymas mellett masztiztunk tovabb. Ezután még egy bulis éjszakán csókolóztam egy másik barátnőmmel is. Persze most eszembe sem jutna ilyeneket csinalni, de sok furcsa dologra képes az ember, amiket később el sem hisz magáról.
2015. nov. 3. 22:37
 14/14 anonim válasza:
100%
Szia én a barátnőmmel minden ottalvásnal csinaltam. Nyelves is volt meg masztiztunk is. Es nem vagyunk leszbik.
2015. dec. 27. 18:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!