Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Rosszak a megerzeseim? Rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszak a megerzeseim? Rosszul mukodik a "6. Érzékem"?

Figyelt kérdés

van egy no munkatarsam. Körülbelül 1 honapja ismerjük egymást. Elso ránézésre, olyan mint én. Vagyis leszbikus. Eszrevettem, hogy sokszor kereste a tekintetem. Azt gondoltam, hogy talan o is latja rajtam... Magabiztos no, nagyon. Szeret csipkelodni. Es a lenyeg, hogy ma ráterelodott a tema a leszbikusokra. Es azt mondta, hogy nem zavarja oket, csak, ha beprobalkoznak nala. Es kenyelmetlenul erzi magat. Tehat azt suggalja, hogy nem az, de megis annak latszik. Mondtam neki, hogy nem is csodalom, hogy ramozdultak... :)

Ezt vajon csak azert mondja, hogy ne tudodjon ki a munkahelyen, hogy az, vagy valoban nem az? Csalnak az erzeseim?

Irtam neki egy üzenetet ezt kovetoen a belso levelezesen keresztül, hogy Idoben jott az info.

Nem tudom, hogy vajon elolvasta-e, de ellatott nehany tanáccsal, mert egy masik uzletben leszek betanulason.. Es mondta, hogy var vissza. Persze a maga modjan... :)

Nem mondanam, hogy tetszik. Csak talan izgat, hogy vajon... O is az e.

Szerintetek?

2015. jan. 17. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján ha nem is lezbikus, biszexuálisnak tűnik az tuti..

Én konkrétan rákérdeznék a helyedben.

2015. jan. 17. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
próbálkozz be nála!
2015. jan. 17. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jÓk a +érzéseid.

Nekem is van ilyen "csipigóm" és ha becsipog, akkor vagy rámozdulok v. (ha kíváncsiság hajt) FINOMAN körül;) kérdezősködöm. Hívd el v.hova, ahol nyugi van és nincsenek ismerősök, akkor oldottabb lesz Ő is. Könnyebben +nyílik Neked, és ismételten dobd fel a témát.

Viszont munkatársaknál nem jó ötlet puhatolózni,m. rosszul is elsülhet...kitudódhat,h. Te meleg vagy(akár az Ő véletlen elszólása miatt) és ha nem válalod fel magad, akkor kezdődnek a bajok. ..de azt írtad,h. nem vagytok már azok..hát, ne konkrétan, de kérdezz rá.

Te döntésed, csak ügyesen.

Szia!

2015. jan. 18. 08:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Gondolod, hogy igazak a megerzeseim?

Sajnos most 2 hetig nem talalkozunk..

Nem igazán akarnék besulni.. Hogy megtudja, hogy en az vagyok... O pedig nem az. Nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni. Meg persze magamat sem...

2015. jan. 18. 10:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Plusz meg... Egy tizessel idosebb
2015. jan. 18. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:

#3 voltam, írtam privátot.

Igen, az, de tagadó időszakot él. Nem fogja bevallani.

Egy újjabb leszbikussal kevesebben/ek vagyunk:(

Tetszik, akkor nyisd fel a szemét, ha csak igzat(de bajod lehet a további "izgatott állapotodból" akkor hagyd a csudába..senki sem nyer, így megy ez.

Hali, Civisnő!

2015. jan. 18. 19:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!