Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Titeket milyen lányok izgatnak?
A Butch-ok vagy a Femme-ék?
+1-és mi az amit nagyon erotikusnak találnátok (a konkrét szexen kívül!) ha egy lány csinálna veletek/elöttetek?
Nekem általában a se nem femme, se nem butch lányok tetszenek, az egyszerűbbek(öltözködés), sportosabbak vagy akikre egyöntetűen szinte mindenki azt mondaná "édes".
Számomra például nagyon bejön a vezetés (autó) gondolata. Nem tudom megmagyarázni... Ezen kívül még ha nagyon közel ül hozzám, de nem feltétlenül érünk össze, csak érzem a teljes jelenlétét - én ebben az érzésben el tudnék merülni. Vagy amikor úgy veszik le a pólót, pulóvert, hogy az alját megfogják és lehúzzák magukról, olyankor olyan szép a hátuk vonala. Sok ember között "szemezni", hű.
Apróságok, de nálam ezek és hozzájuk hasonló dolgok nagyon erotikusak, bár feltételezem nem erre gondoltál.
"Álljon" egy rajzhoz nekem modellt. :)
17l
Hát nekem az a kettő közötti, de a fiúshoz közelebbi...vagány, lázadó....Shane, L word...értitek :D
Vannak csajok akiknek iszonyat jól áll a dohányzás...a barátnőm hál istennek leszokott, mert nagyon káros, meg drága meg egészségtelen, de nem tehetek róla, megveszek a látványtól :D De csak az olyan lányoknál akik az eseteim...általában az átlagos/nőies nőknek szerintem nem áll jól.
Én szeretem ha látom rajta, hogy akar engem, szeretek tetszeni, felizgat. (Nyilván ez nem egyenlő azzal ha valaki nyomul :D)
Szeretem nézni azt is mikor csinálja a haját, nem tudom miért :D
Ahogy veszi a cipőt, köti a fűzőt :D (tudom, kicsit fura :'D)
Szeretem a masszázst, szeretem amikor együtt pancsolunk.
A vetkőztetést is, meg ha matat a hajammal, ha beletúr stb.
Nem tudom, hogy ilyenekre gondoltál-e...:D
20/L/L
Nőies nő vagyok, és csak hozzám hasonló, nőies, normál testalkatú nők jönnek be, főleg a nálam sokkal idősebb ,csinos nők tetszenek. Ha példát kéne mondanom, akkor Rachel Shelley . Szerintem ő a világ egyik legdögösebb nője, és pont :)) Főleg Rachel gyönyörű, hosszú ,hullámos haját szeretem, vmi eszméletlen szééééép:) Ezenkívül még a Kate Middleton-típus tetszik,tehát akik rendkívül kecses, elegáns, és emellett nagyon kedves és intelligens nők. Bár tudom, hogy K.M. nem túl népszerű a leszbikusok körében, de nekem ő is egy álomnő:)
Ami pedig nagyon felizgat egy nőben, hogy ha pl. a kezemmel játszik, vagy a hajamat simogatja. (Hosszú ,hullámos hajam van, ezért is szeretem különösen, ha a hajam birizgálják, és én is szeretek más hajkoronájával játszani.:) ) Nagyon szeretem azt, is ha pl. a szemüvegét letolja az orra hegyére és felette kinéz rám. Nem tudom, hogy miért, és ez biztos nagyon fura tőlem,de egyszerűen imádom ezt a pillantást :) Nagyon szeretem azt is, amikor odabújok az aktuális páromhoz ,és beleszagolok a hajába, az is nagyon beindít:)És ami nálam a non-plus ultra: ha a számomra kedves nő nagyon szépen játszik vmilyen hangszeren, attól elolvadok:) (Magam is zenélek, zongorázom, talán ezért is.:)) Még sok minden van, ami számomra izgató egy nőben, de most hirtelen ezek jutottak eszembe :)
27/n/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!