Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy tudhatom meg, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudhatom meg, hogy a munkatársam valóban leszbikus-e?

Figyelt kérdés

egy hónapja jött egy nálam kb 10 évvel idősebb nő a munkahelyemre. Bemutatkoztunk egymásnak és azóta nem megy ki a fejemből. Nem csinos... Csak az a bohóc fajta... De nem tudom eldonteni, hogy miért néz mindig a szemembe... Folyton keresi a tekintetem. Bár én is az övet...

Egy másik munkatarsam szerint himnemu párja van.. Én viszont másképp látom a dolgokat.

Talán o is latja rajtam? Vagy csak én akarom azt látni, hogy észrevesz? És valójában csak egy sportos nő?

Bár a nyakamat tenném rá, hogy olyan mint én... De hogy jöjjek rá? És hogy adjam a tudtára, hogy szívesen megismernem jobban?

Nem akarok besülni...

2014. dec. 26. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha valaki az egyik ember szemébe néz az nár rögtön jelet jelent ?

Fú ecsém,ha így lenne,hány nőm lehetett volna már bszod !

2014. dec. 26. 17:23
 2/7 anonim válasza:

Az hogy van hímnemű párja az nem zárja ki h ne vonzódjon a saját neméhet! Lehet h biszex a csaj!

A tuttára meg úgy tudod adni ha nem rámenősen hozzáérsz és viszonozza akkor lehet benne igazság. Vagy feldobod a témát poénosan! :-)

2014. dec. 26. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen jelek utalnak arra, hogy a nőkhöz is vonzódik? Mármint mitől van olyan érzésed? :)
2014. dec. 26. 17:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Itt nem egy helló szia megtisztellek hogy radnezek miközben koszonok tekintetrol van szó... Ezt szerintem észreveszi az ember...

Érzem, hogy várja, hogy ranezzek.

Ez az érintés dolog tetszik, csak macerás, mert mas munkakörben vagyunk és max az ebedloben találkozunk úgy, hogy efféle kontaktus letrejohessen...

Szerintem a leszbikusok jól kiszurjak egymast... Legyenek is akárhol... Bár azt hiszem, hogy velem kicsit nehezebb dolguk van

2014. dec. 26. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Okés, tudom milyen az az érzés, mikor azt érzed, hogy a másik is az, azért kérdeztem mik vannak még mellé, mert nekem is van egy hasonló ismerősöm, akinél csak találgatok, mert hiába pittyeg a radar azért az nem 100% soha :)
2014. dec. 26. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Jajj, nem olyan nagy cucc ez.

Hívd el valahová. Akár úgy is, hogy többen mentek a cégtől. Péntek esti ereszd el a hajam buli, vagy hétvégi sportprogram, stb.

Aztán ott a más közegben majd tudtok dumálni... ;-)

Ha többen mentek, nem is lesz ciki, ha úgy fordulna a történet, h mégsem kapható.

2014. dec. 26. 19:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Igazából totál olyan, mint az exem... Ami a társaságban való viselkedésèt illeti... A jarasa... A gesztusai, a poenjai... Egyszerűen csak látom... Hogy annak néz ki :DD.

Sajnos az együtt elmenni valahova meg korai lenne, mert 2honapja vagyok a cégnél :D meg a nevek sem nagyon mennek... Ő viszont régi új dolgozó...

2014. dec. 26. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!