Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek ha szexuálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szexuálisan vonzódok a anyukámhoz? 18l

Figyelt kérdés
azóta kezdtem el vonzodni hozzá mióta a legutólsa szakitásomon tul vagyo ami nagyon durva volt több napig sirtam depis voltam és anyukám hozott vissza belöle ő ölelgetett szeretgetett vigasztalt meg és én egyre jobban elkezdtem vonzodni hozzá és hiába tudom hogy nem helyes akkor is néha ugy meg markolnám a fenekét a mellét és elfenekelnem és stb nem tu8dom hogy ez normális vagyok hogy miért van és hogy mit tegyek ellene kérlek segitsetek 18L

2014. dec. 26. 10:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%

hát ez érdekes kérdés.

KOrábban is vonzódtál szexuálisan más lányokhoz ? Anyukádhoz ?

Hány éves anyukád ?

Szerintem beszéld meg vele , hoyg vmi megváltozott benned, és nagyon hálás vagy amiért kihozott a depiből.

Puszild meg az arcát sokszor és menny egyre jobba na szájához...és csokóld me g a száját többszőr.

Ha szerencséd van és az anyukádba is van hajlam akkor egy jó éjszakád lesz.

2014. dec. 26. 13:06
 12/15 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
menj el pszichologushoz
2014. dec. 30. 12:47
 13/15 anonim ***** válasza:

szerintem nem jó 5let megbeszélni anyukáddal

nem biztos hogy készen áll ő erre

2014. dec. 30. 12:53
 14/15 Noren1989 ***** válasza:

Beszélgess anyukád helyett vmi normális faszival, aztán az vigasztaljon.

B-verzió: vegyetek be harmadiknak, és megtudjátok, milyen a paradicsom XD

2014. dec. 30. 14:03
 15/15 anonim ***** válasza:
47%
Nyald ki.Ja nem jó ő hetero,nem úgy mint te mocskos r*b*nc!
2015. máj. 18. 23:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!