Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen a lezbi szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a lezbi szex?

Figyelt kérdés
két lány hogy elégíti ki egymást?

2014. nov. 15. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a "lezbi"?
2014. nov. 15. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Piros, hullámos vonallal aláhúzott.
2014. nov. 15. 12:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Lezbikus ha így jobban tetszik
2014. nov. 15. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ujjal dugunk,nyelvel nyalunk,csípők,lábak forrón együtt.és nem mindig olyan gyengéd és romantikus,mint amilyennek a heterók gondolják,de mindenesetre nagyon jó dolog tud lenni :) 20/Bi L
2014. nov. 15. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik olyan szó, hogy "lezbikus"
2014. nov. 15. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Drágám! Menj má' a francba, most komolyan! Nem unod még?
2014. nov. 15. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ülj le Kérdező, helyesírás 1-es. Nem igaz ,hogy nem tudod felfogni, hogy a leszbikust sz-betűvel írjuk... ezt már kreténségnek hívjuk, nem diszlexiának...

Na de a kérdésre a válasz: két nő főleg nyelvvel és ujjal elégíti ki egymást, nem használnak műfarkat, és közben igazira sem vágynak. Sokat csókolóznak és ölelkeznek szeretkezés közben, sokszor végigcsókolgatják egymás testét, és érzékien, lassan simogatnak. Nővel összességében lenni nagyon jó ,mert érzékibb, gyengédebb és szenvedélyesebb, mint egy heteró aktus. Kipróbáltam már mindkét nemmel, koromból kifolyólag, de egyértelműen a nők sokkal jobbak voltak.

Férfi testet amúgy sem kívánom, ezért is volt szar nekem az ellenkező nemmel.

27 éves nő

2014. nov. 16. 09:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Mint minden más szex, ez is személy/partner/kapcsolat függő. És hogy kinek mi is a romantikus és mi nem, abba én most nem megyek bele. És csakis a magam nevében írom le ezeket a sorokat: ha röviden, lényegre törően akarom jellemezni a nemi együttléteimet, akkor annyit mondanék, hogy nyálas és kéjnedves. Bár ez nálam inkább a "jó szex" beteljesülését jellemzi, mintsem a "szimpla" aktust. Többen írják hogy a lány-lány szex "nem egy romantikus találkozás", ahol mintha két gyámoltalan cica dorombolna meg hízelegne a másiknak, nekem tulajdonképpen ez a petting szintjét határolja be, ha nekik is, akkor meg tudom érteni. Mert valljuk be, egy kezdő kamasznak még úgy ahogy elég lehet, egy nagy lépéseket már megtett, meglett leszbikus felnőtt nőnek ennél többre van szüksége. Én kimondottan az ízekre és illatokra versengek, részletekről részletekre haladok, de olyan módon, ami egyeseknek talán már perverznek hat mert tulajdonképpen minél bensőségesebb testi érintkezéseket szeretnék a partnereimmel megélni. Teszem azt ha szárazan nem is (mert olyan semmilyen érzést nyújt minden értelemben) de kellően punciszaftos nunival már előbújik az a bizsergető varázs -vagy valami gonosz kiskobold, végül is mindegy :)-, amit ágyékaink tánca eredményez, legalábbis az én részemről, azért a lányokra fordítva nem volt kimondottan jellemző, hogy mint utójátéktól elzárkóztak volna csókokkal tarkítva. Azért leszögezem, nem erőltetem másra hogy kielégítsék az amúgy csak alig pár éve felszínre tört extra igényeimet, de nekem jól esik a nyílt bizalom és osztozkodás a titkokat illetően, attól aki szimpátiát és vonzalmat gerjeszt bennem. Tulajdonképpen ilyen nőkből igyekszem verbuválni a baráti körömet, mert nem egyszerű eset partnerek után koslatni, akik ezt mind megtudják nekem adni, no meg úgy általában sem, főleg ha heteró lány az illető. Szerelmes vagy depis korszakomban jobban bejön a törődő stílus, kicsit lejjebb megy a vérmérsékletem meg felgyorsul az idő, akkor inkább a csókokat preferálom, a cici szopkodást, a simogatást, szóval nyugodtabb hangvételre kapcsolok, ilyenkor a bókok jobban esnek, mint a mocskos szavak. Vannak stresszes pillanataim amikből alkalomadtán erősebb ingerek segítségével próbálok kiutat találni, leadni magamból, ilyenkor évezem, ha megrak a csaj és ha falhoz rak, bár mostanában partner hiányában egyedül az intim masszázs segített a vulkán kitörésben (ezt amúgy ajánlom kipróbálni :P).

Nem tudom mit írhatnék... a kérdés tárgyát nagyjából kimerítettem, max játékokról, szituációkról tudnák még írni, ha érdekel. Meg nem tudom leírni szavakkal az érzéseket, amiket átélek, pedig utóbbiakról mondanám el szívesen hogy a szex lényege.

23L

2014. nov. 16. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!