Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a lányok körében?
Figyelt kérdés
Már kb divat,hogy a saját neműkkel is kipróbálják. Miért?
Fiú vagyok,de nekem eszembe nem jut kipróbálni a saját nememmel.
2014. okt. 23. 08:35
2/11 anonim válasza:
Juj szia niki, most mindenhol látlak?:D:D
Amúgy emberfüggö tudod vannak ilyen állatok is a világban.
3/11 anonim válasza:
Ha valami rossz, az nem baj, legalább tudja az, aki kipróbizta.
Ha meg mégis bejön, akkor bánni fogja, hogy csak most vette rá magát.
De szerintem ez majdnem mindenre igaz ^^
4/11 anonim válasza:
Szia, te látsz engem?
Hopppppppsz *-*
5/11 anonim válasza:
Ja látlak, leggalábis is, itt gyk-n válaszolóként egy két helyen, hmmhmm, és eléggé perverznek tünsz. xD 18/F #2 voltam xd.
6/11 anonim válasza:
Nem vagyok pervi, csak nyiltan és öszintén válaszolhatok itt következmények nélkül.
Max üzikkel leszek teli, de abban is rutinos vagyok)
No, nem offolom a témát, szia °_°
7/11 anonim válasza:
Ja eléggé nyíltan. Ahogy érzed. Ajánlom azért neked: Rico - Színésznő hallgasd meg. Csumi! 18/F
8/11 anonim válasza:
Oks, ha lesz lehetőségem és nem felejtem el, akkor rákerizek :)
9/11 anonim válasza:
A nők ostobák. Biztos még fiatal vagy és még erre nem jöttél rá. Nagyon nehéz megtalálni azt az 1%-ot akivel érdemes kezdeni.
10/11 anonim válasza:
Őszintén sajnállak kedves kilences. Igazán lehangoló életed leht, hogyha így gondolkodsz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!