Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit kezdjek magammal, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek magammal, ha beleszerettem egy leszbibe?

Figyelt kérdés

:')

18/F

2014. aug. 19. 02:50
1 2 3
 21/25 Nagi88 ***** válasza:
23%

1.) Mit írtad úgy tudod volt már pasikkal. 2.) A szexuális orientáció nem egy kőbe véset dolog, úgy szeretjük a modern világban feketének meg fehérnek látni a dolgokat, miközben egy színes világ vesz minket körbe. 3.) Ha csak nem azért van csak nőkkel, mert nagyon rossz tapasztalatai voltak a pasikkal akkor bőven van esélyed.

u.i.: Sportolok, a klubban sok leszbi lány van, és kevés van kinek még nincs pasi a múltjában. És most csak azokról beszélek akinél a nem mint aki az utolsó pasi volt.

2014. aug. 19. 08:58
 22/25 Nagi88 ***** válasza:
4%

"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik." :D Ezt mire kaptam? :)

Látom Hollywood, meg a butuska, de könnyen érthető laikus magyarázat, hogy annak született ezért hagyjátok jól érvényesül.

A másik a lányról nem véletlenül mondtam, hogy van esélye:

"A kérdező kommentje:: Az egyik legjobb barátom. Állítólag nagyon-nagyon-nagyon ritkán megesik, hogy fiú tetszik meg neki. :')" - # 2/21 Időpont ma 02:56

Még az emberi nemi identitás is részben veleszületett és részben tanult, a szexuális érdeklődésről ez főleg el lehet mondani. Tény, hogy meleg párok gyerekei közt nincs több meleg. (Amúgy SŐT!) ;)

"A válasz 0%-ban hasznos" - ezt biztos nem lehet alul múlni, akárcsak mint a vasárnapi iskolában szerzet magyar tudásomat. :D

2014. aug. 19. 21:14
 23/25 anonim ***** válasza:
94%

Én nem mondanám el.

Egy heteró tásadalomban melegként élni azzal jár, hogy az ember napota találkozik azzal, hogy megkérdőjelezik a szexualitását. Az a lány valszeg eléggé biztos leget önmagában ha ennek ellnére leszbikus.

Amit viszont elérsz ezzel, hogy a barátságotok már sosem lesz a régi. Neki lelkiismeretfurdalása lesz, hiszen statisztikailag welég nagy esélye van, hogy már átélt viszonzatlan szerelmet, és tudja hogy az milyen pocsék. És valószínűeg ha igazán jó barát, szarul fogja érezni magát amiért ennek tesz ki.

Tehát valószínüleg a lokikus megoldást választja és eltávolodik tőled, hogy ne szenvedj.

Ha nagyon régi a barátság, akkor meglehet megmarad, de valószínű, hogy sokkal távolságtartóbb és kínosabb lesz mint ezelőtt.

2014. aug. 19. 21:31
 24/25 anonim ***** válasza:
81%
Leszbikus lány vagyok,és sajnos ugyanígy jártam egy kedves barátommal.Ne mond el neki!Ő elmondta nekem és nagyon szíven ütött.Tönkrement a barátságunk.Megmondtam neki hogy összesen 2 olyan férfi van a világon akivel talán lefeküdnék de ő nem tartozik közéjük.Kiakadt hogy de hát mi úgy szeretjük egymást stb.Megmondtam neki hogy igen,tényleg nagyon szeretem őt mint barátot és ez maradjon is így.De aztán minden érintést automatikusan félreértettem,a vágyakozó nézésétől is kirázott a hideg ezért tönkrement a kapcsolat.Ezt gondolom egyikőtök sem akarná úgyhogy értsd meg,hogy leszbikus és pont.
2014. aug. 20. 12:55
 25/25 anonim ***** válasza:
Nézd meg Kevin Smithtől a Képtelen képregényt, hátha ad pár jó ötletet.
2015. jún. 25. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!