Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi vagyok? Lehet hogy csak kiváncsi vagyok?
Rengeteg időt töltöttem mostanában a legjobb barátnőmmel. Sokszor álmodtam vele, hogy csókolózunk és párszor fantáziáltam is már róla.
Általános iskolában, 8.ban is vot egy csaj, aki ú.m. Tetszett..tehát örültem ha látom, gyorsabban dobogott a szívem, mindig vártam hogy írjon, rengeteget gondoltam rá, ha írta hogy szeret vagy szívezett, utána egész nap mosolyogtam.
Mostani legjobb barátnőmről inkább csak fantáziálok, ha hozzám ér, kiráz a hideg.
De egyébként más idegen nőket nem nézek meg, vagy nem hoznak lázba. De csóknál többet nem tudnék elképzelni, arra sose gondoltam.
Lehet hogy csak kiváncsi vagyok?
Egyébként tetszenek a fiúk,eg lázba hoznak de csak addig amíg nem randizok velük, randi közben még sosem éreztem fellángolást, mondjuk még csak 2 pasival volt. (mondjuk mind a kettő tapló volt.)
Segítsetek!!:(
Hát te full össze vagy zavarodva csak ennyi a bajod.
Azért képzeled el lányokkal a dolgot, mert ők eddig kedvesebbek jobbak voltak hozzád mint a fiúk.
De majd ha találsz egy olyan srácot aki normális akkor nem fogsz többet csajokra gondolni.
Így legyen!:/
De akkor is ki szeretném próbálni a csókot egy lánnyal, de ahogy írtam, többet nem szeretnék..
Nem tudju, ezt neked kell kiksérletezni. Sokféle irányultság van, ne csak a leszbkius, a biszex és a heteró.
Lehet valaki panszexuális, demiszexuális, aszexuális romantikus vonzalmakkal vagy épp fordítva, aromantikus mindenféle szexuális vonzalmakkal.
az biztops, hogy van elég sok szexuális feszültség köztetek.
A tetszés meg az erőteljes szívdobogás azért nem ugyanaz az kategória. A melegek is tudnak esztétikailag értékelni egy ellenkező neműt, lehetnek közeli barátok de ez még nem szerelem vagy erotikus vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!