Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor leszbi vagyok? :$
Szerintem biszex vagy.
Nem ítélem el. Te dolgod. ^^
Én is így voltam vele, de aztán a p*ncinyalás nem hozott lázba, rájöttem h rúd kell, nem pedig lyuk.
19/l
Valószínűleg igen, de ilyesmit 100%-ra sosem lehet megállapítani, pláne, ha a valóságban nem volt még barátnőd.
Szerintem nem elítélendő.
Remélhetőleg az vagy...
12: "Én is így voltam vele, de aztán a p*ncinyalás nem hozott lázba, rájöttem h rúd kell, nem pedig lyuk."
Na, ez jó alpári megjegyzés volt. Mintha ezen múlna a dolog. Felcsatolok én neked egy akkora rudat, mint egy sorompó, és döngetlek vele napestig, akkor majd szerelmes leszel belém?
Tényleg helyes észrevétel, hogy egy vaginát egy másik vaginával nehezen lehet megdugni, de nekem például vannak ujjaim, amelyek remekül üzemelnek erre a célra. Meg a legtöbb más leszbikusnak is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!