Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lányban benne van hogy kiprobálná lánnyal?
Sajnos nincs meg minden lanyban...
Pedig a fonokasszony lanya... fuh
en kiprobalnek lannyal barmit de ahhoz egy eleg vonzo lanynak kene lennie
20/L
Azt mi csak szeretnénk...de a valóság az, hogy a legtöbb nő kő heteró, illetve még a nem heteró csajok nagy része is szorong, érzelmileg gázos.
A kiváncsiság egynek jó, de hosszú távon már rohadtul kimerítő, hogy nem tudod kit lehet komolyan venni.
Hogy meddig mennék el? Hát mondjuk Nyugat-Európáig biztosan, de akár Amerika jobb részeig is, mert ezzel ami itt van, már nagyon tele van.
24 / L
Mar csokoloztam lannyal, de csak azert hogy a fiukat huzzuk.
Nem tudom mit tudnek kezdeni egy puncival, vagyis tudom mit csinalok a sajatommal, de nem izgatna, ha az egy masik lannyal csinalhatnam. Viszont a farok szopastol es huzogatastol en is benedvesedem. :P
Voltam már másik lánnyal egyszer, csókolózni többel is csókolóztam, de az a gond hogy a nőknek nincs meg az a bizonyos testrész, ami tökéletesen ki tudna elégíteni. Így miután próbáltam lánnyal, már annyira nem vonz.
19L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!