Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Minden lányban benne van hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lányban benne van hogy kiprobálná lánnyal?

Figyelt kérdés
Minden csajban benne van hogy szexuális kapcsolata lenne egy másik lánnyal?kiváncsiság vagy?meddig mennél el? kort kérnék

2014. júl. 21. 22:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Bennem van, sőt meg is történt már néhányszor, de közel sem minden lányban.
2014. júl. 21. 23:47
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos nincs meg minden lanyban...

Pedig a fonokasszony lanya... fuh

2014. júl. 22. 06:52
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

en kiprobalnek lannyal barmit de ahhoz egy eleg vonzo lanynak kene lennie

20/L

2014. júl. 22. 22:20
 14/20 anonim ***** válasza:
48%
Bennem nincs ilyen vágy, taszít a gondolat, hogy egy lány nyúljon az erogén zónáimhoz, vagy hogy lánnyal csókolózzak. 16
2014. júl. 24. 10:35
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

Azt mi csak szeretnénk...de a valóság az, hogy a legtöbb nő kő heteró, illetve még a nem heteró csajok nagy része is szorong, érzelmileg gázos.

A kiváncsiság egynek jó, de hosszú távon már rohadtul kimerítő, hogy nem tudod kit lehet komolyan venni.

Hogy meddig mennék el? Hát mondjuk Nyugat-Európáig biztosan, de akár Amerika jobb részeig is, mert ezzel ami itt van, már nagyon tele van.

24 / L

2014. júl. 27. 22:17
 16/20 anonim ***** válasza:
bi vagyok, szóval bármeddig 23L
2014. aug. 8. 13:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is kipróbálnám egy másik lánnyal és ki is fogom :P De csak akkor ha biztonságos. HIV teszt mindketten 100% negatív
2014. aug. 8. 14:01
 18/20 anonim ***** válasza:
nem
2014. aug. 8. 14:02
 19/20 anonim ***** válasza:

Mar csokoloztam lannyal, de csak azert hogy a fiukat huzzuk.

Nem tudom mit tudnek kezdeni egy puncival, vagyis tudom mit csinalok a sajatommal, de nem izgatna, ha az egy masik lannyal csinalhatnam. Viszont a farok szopastol es huzogatastol en is benedvesedem. :P

2014. aug. 8. 14:04
 20/20 anonim ***** válasza:

Voltam már másik lánnyal egyszer, csókolózni többel is csókolóztam, de az a gond hogy a nőknek nincs meg az a bizonyos testrész, ami tökéletesen ki tudna elégíteni. Így miután próbáltam lánnyal, már annyira nem vonz.

19L

2014. aug. 8. 19:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!