Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En most komolyan leszbi vagyok?
Figyelt kérdés
lattam van mar par milyen kerdes de ez szerintem mas...nem ertem magamat olyan szegyen vagyok es errol nem tudok beszelni senkinek ezert erre vetemedtem... nem tudom melyik nemhez vonzodom ogazabol mind a ketto bejon (mindjettovel csok stb.) de a stexualis kapcsolatban undorodom a ferfitol es az amije van xd csak lannyal tudok elkepzelni sexualis kapcsolatot...lehet bisex vagyok? nem hinnem de leszbi sem az biztos.. igaz inkabb a lanyokat nezzem de a fiu is elnegy..lehet azerz van mert meg fiattal taknyos vagyok? leet valami tini hulyeseg?? L/162014. júl. 18. 22:13
1/7 anonim 

válasza:

Ha a lány vonzódik a fiukon kívűl lányokhoz is abban nincs semmi rossz próbáld ki és megtudod.
2/7 anonim 

válasza:

Úgy tűnik most formálódik a szexualitásod, majd kiderül idővel.
3/7 anonim 

válasza:

Igaziból az ember szexualitása nem sorolható tisztán a hetero-, bi- és homoszexuális kategóriába, hanem ezek közti átmenetek vannak. Nézd meg a Kinsey című filmet, és wikipedián nézz utána Kinsey-nek.
4/7 anonim válasza:
#3. De igen sorolható! Beszélj a saját nevedben, én tisztán heteró vagyok, csak a biszexuálisok nyugtatják magukat ezzel kinszivel.
5/7 anonim 

válasza:

a legtöbb probléma ott kezdődik hogy ezen agyalsz....neked nem kéne máris romba dönteni az érzelmi életedet hanem becsukni kéne a szemed öt percre és magadba nézni,hogy mit is érzel és aszerint cselekedni....ha épp érzed hogy bizsereg a nuni egy csávótól akkor csávót dugjál ha meg csajtól akkor meg őt.....ennyi
6/7 A kérdező kommentje:
koszonom a alaszojat de nem konkretan a szexre celoztam...csak igazabol nem ertem magamat szimplan.ennyi
2014. júl. 19. 10:43
7/7 anonim 

válasza:

Inkább egy helyesírási szótárra gerjednél... 18/l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!