Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero (! ) Lanyok! Kivel fekudnetek le inkabb?
Ha muszaj lenne valasztanotok e ket lehetoseg kozul:
Egy nagyon,nagyon,nagyon ronda nagyon dagi tulsagosan szoros( a szor jo de azert lassam alatta a bort) és nagyon kicsi (9-10) centis hancurleccel "megaldott" pasival aki meg onzo is az agyban.... vagy! Egy iszonyatosan jo testu,gyonyoru ugyes ujju,nyelvu novel?
Ja es a szemelyiseg most nem szamit mielott jonnenek a csak a belso a fontos kommenthuszarok :D
Nem választanék, most komolyan két ilyen a végletekig lesarkított és szélsőséges irányba kitolt lehetőséggel az ember az életbe nem találkozik.
Hetero vagyok, tudod az mit jelent kérdező? Azt, hogy nem érdekelnek a nők, vagyis pont teszek rá milyen teste van, ha meg hozzám ér (szexuális célból) hát arcon rúgom. A pasihoz meg nem nyúlnék. A fene se tudna rá kényszeríteni egyikre se. Mégis mit akartál ezzel a kérdéssel elérni?
Jó kérdés, már nekem is eszembe jutott. A legtöbben a nőt választanák, még ha tagadják is. Aki tagadja az azért teszi, mert a homoszexualitás megítélése igen rossz még azért, vagy konzervatívak. De biztos vagyok benne, hogy inkább egy finom illatú, bársonoy bőrű szépséggel kavarnának, mint egy ocsmány, és mondjuk öreg férfival.
Egyébként a férfiakra is igaz, hogy egy nagyon szép, izmos testű sráccal inkább csinálnának valamit, mint egy szottyadt szőrös öreg nővel. De ők még inkább tagadják.
A felvázolt esetben biztos hogy a lányt választanám!
32/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!