Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem létezik olyan, hogy leszbikus?
Maximum biszex!
Mert ha abból indulunk ki, hogy 2 nő egymást kényezteti, átlagban nem hagyják ki a hüvelyi izgatást. Tehát hiányzik nekik a pénisz, ezért pénisz formájú pl a vibrátor.....
a melegek?
Jó kérdés!
Viszont a férfiak g-pontja a végbél felöl közelithető (orvosilag bizonyitott)
igy ők érthetőbbek....
nem félreérteni, nem vagyok meleg.
8# - Én vagyok a sötét? Bakker te nem tudsz mondatot értelmezni.
Nem az van odairva, hogy a leszbiből biszex lesz!
9#- Én, hogy jövök ehhez?
Te,hogy jössz ahhoz, hogy tahó légy!?
Ez csak egy gondolat menet....
nem kötelező válaszolni!
én beszélgettem leszbikus csajokkal erről (egyik ismerősöm összejött eggyel és megismertem a társaságot), a lényeg, hogy ők nagyon nem gerjednek a farokra, sem a dildóra és semmire sem ami férfi nemiszervvel kapcsolatos. Ők egymásra gerjednek, a cici látványára és a többi. Szóval egyik sem használ dildót.
2 meleg srác sem fog venni egy műpuncit, mert a faroknak hivatalosan ott a helye.
13#- köszönöm a választ. Értelek, és igy világosabb. és :
Lol- a vége!
elég sokszor leírjuk eljut az agyadig
a leszbi az leszbi
:)
Nem kívánom a férfiakat, nem izgat fel egy férfi, nem izgat fel a farka sem hogy belém élvezzen és egy molekulája sem hiányzik, és szexuálisan nem érdekel
egyébként semmi bajom a férfiakkal, vannak köztük barátaim meg minden csak nem vonzanak...szerinted így biszex vagyok? :D
Igen a barátnőmmel ujjazni is szoktuk egymást, de ha a te farkad olyan mint egy ujj, akkor legalább már értem, hogy miért teszel fel itt ilyen idióta kérdéseket :D
Rengeteg hetero barátnőm van, akik mondták, hogy teljesen más érzés egy farok mint az ujjazás, bár erre én magamtól is rájövök :D
19/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!