Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Valóban nem létezik olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem létezik olyan, hogy leszbikus?

Figyelt kérdés

Maximum biszex!

Mert ha abból indulunk ki, hogy 2 nő egymást kényezteti, átlagban nem hagyják ki a hüvelyi izgatást. Tehát hiányzik nekik a pénisz, ezért pénisz formájú pl a vibrátor.....

2014. jan. 13. 15:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

a melegek?

Jó kérdés!

Viszont a férfiak g-pontja a végbél felöl közelithető (orvosilag bizonyitott)

igy ők érthetőbbek....

nem félreérteni, nem vagyok meleg.

2014. jan. 13. 15:41
 12/26 A kérdező kommentje:

8# - Én vagyok a sötét? Bakker te nem tudsz mondatot értelmezni.

Nem az van odairva, hogy a leszbiből biszex lesz!

9#- Én, hogy jövök ehhez?

Te,hogy jössz ahhoz, hogy tahó légy!?

Ez csak egy gondolat menet....

nem kötelező válaszolni!

2014. jan. 13. 15:49
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

én beszélgettem leszbikus csajokkal erről (egyik ismerősöm összejött eggyel és megismertem a társaságot), a lényeg, hogy ők nagyon nem gerjednek a farokra, sem a dildóra és semmire sem ami férfi nemiszervvel kapcsolatos. Ők egymásra gerjednek, a cici látványára és a többi. Szóval egyik sem használ dildót.

2 meleg srác sem fog venni egy műpuncit, mert a faroknak hivatalosan ott a helye.

2014. jan. 13. 15:54
 14/26 A kérdező kommentje:

13#- köszönöm a választ. Értelek, és igy világosabb. és :

Lol- a vége!

2014. jan. 13. 15:58
 15/26 anonim ***** válasza:
Persze, ahogy előző mondta, az csak a kielégítés egy formája, nem arra fognak gerjedni, hanem arra aki épp csinálja. A mellek, a punci. Egy férfi test nem vonzó nekik.
2014. jan. 13. 16:37
 16/26 A kérdező kommentje:
Akkor ők inkább lelki mint testi társak!
2014. jan. 13. 18:36
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel ugyanúgy ki tudják egymást elégíteni, mint a heteró párok.
2014. jan. 13. 22:49
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

elég sokszor leírjuk eljut az agyadig

a leszbi az leszbi

:)

2014. jan. 13. 23:06
 19/26 anonim ***** válasza:
92%
Beleszerettel egy leszbikusba? Attol meg, hogy idnkent hasznalunk vibratort, az nem azt jelenti, h. a farok hianyat potolnank vele..
2014. jan. 14. 07:40
 20/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem kívánom a férfiakat, nem izgat fel egy férfi, nem izgat fel a farka sem hogy belém élvezzen és egy molekulája sem hiányzik, és szexuálisan nem érdekel

egyébként semmi bajom a férfiakkal, vannak köztük barátaim meg minden csak nem vonzanak...szerinted így biszex vagyok? :D

Igen a barátnőmmel ujjazni is szoktuk egymást, de ha a te farkad olyan mint egy ujj, akkor legalább már értem, hogy miért teszel fel itt ilyen idióta kérdéseket :D

Rengeteg hetero barátnőm van, akik mondták, hogy teljesen más érzés egy farok mint az ujjazás, bár erre én magamtól is rájövök :D

19/L/L

2014. jan. 14. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!