Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért hiszik azt, hogy megváltoztathatják a leszbikusokat?
Pont ma este találkoztam életemben először ezzel a problémával... Bankettünk után elmentűnk iszogatni, és egyi lány osztálytársammal (hívjuk D-nek) lementünk csocsózni, jöttek páran még az asztalhoz hogy nézzék.
Bennem már nem volt pia, de ez lényegtelen is. Az egyik csocsos srác meccs közben két labda közt folyamatosan leállt dumálgatni D-vel, alig mentek a labdák,
(bocs, mobilról mellé nyomtam ><)
Szoval bokolgatott D-nek. Aztán kimentünk egy cigire, es valahogy kettesben maradtam vele. Es itt kezdődött hogy szepen lassan felment az agyvizem..
Eloszor még csak a hajam rövidsége miatt kérdezgetett, hogy sokkal jobb meg szebb lenne ha kicsit hoszabbra noveszteném.. Mondom volt hoszabb, nem allt jol, igy érzem jol magam, stb. Aztán hogy van e baratom.. Miota nincs.. Miert nincs.. Miért a lányok??
A vegen mar ott tartott a nagy magyarazasban, hogy én csak egy domináns szerepet veszek fel, mert nekem ez kényelmes, es a paromat belekenyszeritem a barátnő szerepbe, es hogy ugy soha nem lehetek boldog.. Meg hogy egy ferfi mennyivel tobbet tud adni minden tekintetben... Mondom OK.. Mindezt magyarazta ugy, hogy közben 15 cm-re volt tolem, es én már alig tudtam hova hátrálni, mar majdhogynem a kocsik elé lökött...
Miert kell okoskodni olyan dologról, amit egy hetero férfi igazan Sosem érezhet át?!?! Alapbol azt mondjak, hogy nehez megérteni egy not... Akkor mi alapjan akarja eldönteni hogy két no kapcsolata szar?? miközben a vilag legjobb érzése olyan mellett boldognak lenni, aki igazan megért, es egyenlo felek lehettek.. Es a legbosszantobb az volt, hogy kb. Vegig szóhoz sem jutottam.. Csak lökte a hulye biologiai meg evolúciós meg karton szerepeket a társadalomban dumajat... Koszi, ebből nem kérek..
Fura volt ezzel először szembesülni a valóságban is.. Es mar banom hogy nem küldtem el hamarabb a büdös francba, mert igazabol nem volt durva vagy tolakodó, csak annyira felidegesített utána, hogy ilyen sokat képzel magáról, es olyan dologban okoskodik, amihez lövése sincs...
19/l/l
Akkor meg csakazértis ki kell állni. Ha nem lát olyan nőt, aki megkérdőjelezi ezt a szexista-homofób világnézetet, akkor a büdös életben nem fog ezen változtatni.
Jó persze tedd ezt biztonságos keretek közt, ha tudod hogy nem tud bántani.
Az a pasi akit a történetben a csaj írt, direkt kötözködik. Abból, ahogy elindította a vitát, látszik, hogy tudta hogy a lány meleg, és bele akart kötni.
Ha megnézed, amit írt hogy még fizikailag is próbálta sarokbaszorítani, megijeszteni.
Ilyenkor a legjobb védekezés a támadás. Nem szabad mentegetőzni, meg bizonygatni, mert azzal csak nyertesnek érzi magát. Trollkodni, de teljes mellszélességgel, pókerarccal.
"Igen, feminista is vagyok. Radikális? Hogyafenébene, a lehet legradikálisabb. Gyerekek? Hogyne, épp ma ettem meg kettőt reggelire. Rövid haj? Azért vágom ilyenre, hogy legyen színben megfelelő alapanyag a húszcentis hőillesztéses hónaljszőr póthajamhoz. Meg a család szentsége? Hááát, a hétvégén megyünk kecskét áldozni, az elvált prostituáltak klubjával, van kedved jönni? Domináns szerep? Természetesen, bukkake is, napi háromszor. Lenézem a férfiakat? Már hogy a fenébe ne, van otthon nyolc a pincében, ők vágják a tüzifát a mágjához, aminek a fényénél szűzlányok vérét iszom, miközben a teljes victoria's secret kollekciónyi melltartót ropogósra sütöm"
Nagyon ideges lesz, és ő fog otthagyni.
Szerintem erre is válaszoltam egy másik kérdés alatt:
#12, "A homoszexuálisokat miért utálják, a leszbikusokat pedig nem?"
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..
Billibogyó4650:
"Miert kell okoskodni olyan dologról, amit egy hetero férfi igazan Sosem érezhet át?!?!"
Átérezheti nagyrészt, a saját párkapcsolatában, nincs olyan nagy különbség. Csak ő tahó és nem Akarja megérteni, átérezni.
"Alapbol azt mondjak, hogy nehez megérteni egy not..."
Nem véletlenül pont ugyanezek az emberek mondják. Nem akarják megérteni, így valóban elég nehéz.
" mert igazabol nem volt durva vagy tolakodó "
Ha valaki beleáll az arcodba 15 centire, az durva és tolakodó. Nem kell káromkodni vagy fizikailag hozzád érni ahhoz, hogy az durva legyen és tolakodó; bőven elég az is, ha tojik arra, amit mondasz és csak mondja, mondja és mondja és ezzel zaklat téged.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!