Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért izgulok erre leszbikusként?
Figyelt kérdés
én elvileg leszbikus vagyok,azért elvileg mert még szűz vagyok de nem akarok lefeküdni pasival most nem igazán keresek barátnőt se inkább élem az életem.
nem tudom mért de izgat amikor neten nézem hogy 2 srác csókolózik és szexel tudom ez sok embernek gusztustalan meg
vissza taszító de nekem nem
az a gond hogy nem értem mért nedvesedem erre amikor nézem a videókat pedig el nem tudnám képzelni hogy csókolózzak én egy sráccal
most mi a baj velem ?most akkor nem vagyok leszbikus vagy mi ?
17/L
2013. aug. 14. 20:54
11/12 anonim válasza:
Nincs olyan hogy leszbikus. Ezt csak te találtad ki. Akár abból hogy nem vonzódsz a férfiakhoz. Vagy mert a barátnőiddel folytatott baráti kapcsolataidat túlértékeled. Vagy mert megrontott kisebb korodban akár férfi akár egy barátnőd.
12/12 anonim válasza:
11-es: mert te ezt biztosan tudod... jézusom... velem semmi ilyen nem történt mégis a lányokat szeretem. Van olyan ember, akivel meg történt ilyen mégis heteró. A kettőnek nem sok köze van egymáshoz általában. Gyökér...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!