Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyomat elcsábította egy másik nő, most vele csal engem a csajom, mit tegyek?
1. Csináljátok hármasban vagy te azzal a csajjal kettesben.
2. Hagyd a fenébe.
3. Keress te is magadnak egy kúrópajtásnőt.
Neked el kellene döntened hogy tudsz e együtt élni ilyen aktív biszexuális csajjal.Igazat mondhatja hogy szeret,de olyat azért nem tudsz adni mint egy csaj.Ez van.
Ha szereted annyira hogy el tudd fogadni,akkor nem sopánkodnál itt rajta.Azért mielőtt döntesz gondold át mit is akarsz.A helyzet tagadhatatlanul érdekes lehetőségeket is kínálhat.
elcsábította-ez jó...Olyan,mint ha a nőd nem lenne hibás...
Sokszor hajlamosak az emberek el felejteni,hogy a nők is ép olyanok,mint a férfiak,csak épp pinával a közepén.
Kíváncsi lennék,mi lenne,ha egy homival le szopatnád magad,és akkor tenne ki a csajod egy kérdést.Vajon neki is ezeket írnák?
Elég undorító egy csajod van,az biztos.
#8: Mégis hogy jön ide a logika? De komolyan, hogy? Ha a nőm csöcsökre vágyik, azt nem tudom megadni neki, nem túl nagy meglepetés, ha emiatt másfelé nézelődik - ellenben ha más férfira, akkor az piszkálja az önérzetemet. Aki ennél logikusabb magyarázatot tud adni arra, hogy miért fér\nem fér bele nála az ilyesmi, az festi magát.;)
7es voltam.
8as vagyok megint.
Ott kéne lenni a logikának,ha annyira szeretne,nem vágyna más testére.
Semmi egyéb.Ha "csöcsökre vágyik" akkor szakítson és járjon egy csajjal,ennyi az egész.
Hogy hogy nem vágyna másra? Ez baromság. Vágyhat másra, mivel testi vonzódás-kémia sok ember között jöhet létre, de ettől még nem fog mással kavarni.
Az ember nem feltétlenül monogám.
Gondolj bele: Zavar az, hogy ha a csajod más csajokkal van?
Ülj le vele és beszéljétek meg. Ki mit szeretne/ mit nem szeretne.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!