Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi lányok miért nem akarják kényeztetni a köldökömet? 18/L
Én ugyan nem vagyok lány, leszbi meg főleg nem. De azér szívesen eljátszanék a köldököddel!
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, vannak ilyen lányok!
Az egyik exbarátnőm is imádta a hasakat meg a köldököket!
Mikor észrevettem nála, hogy szeret a köldökömmel foglalkozni utána elbeszélgettünk erről a témáról és azt mondta, hogy alapvetően "normál" hetero csajnak tartja magát, de bizony ha úgy adódna akkor egy szép, szexis női köldökkel is szívesen eljátszadozna annyira szereti a dolgot! Gondolom ez is valami fétis lehetett.
De sajnos soha nem tudtam leellenőrizni, hogy igazat mond-e! Pedig szívesen megnéztem volna:)
Sajnos én sem lány vagyok, de imádom a köldököket, csodás lehetne úgy játszani a tiéddel, hogy közben még te is élvezed... :)
Amúgy azt vettem észre, hogy a lányok vagy ki nem állhatják, vagy imádják az egész köldök témát. Lehet csak nem volt szerencséd eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!