Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus meghódithat egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus meghódithat egy hetero lányt?

Figyelt kérdés

Teljesen totál őrült mértékben vágyom a barátnőmre beígért nekem egy csókot szilveszterkor de nem kaptam meg és utanna talán egy kicsit rámenős voltam hogy megkapjam de nem kaptam. Azóta nem beszéltünk róla. De istentelenül szeretném megcsókolni esetleg simogatni szeretkezni vele. De sajnos barátja van fél éve. Abban nem vagyok biztos hogy bisex de már kétszer csókolózott lánnyal.

Félek ha elmondom eltávolódunk egymástól, és sajnos gyógyszert szedek úgyhogy a bepiálunk és megtörténik dolog sem jöhet szóba.

Kérlek írjatok valamit mit csináljak ? Felejtsem el ? De olyan nehéz már próbáltam.

2013. febr. 22. 01:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha a csaj hetero akkor felejtsd el, nem fog menni, de az tényleg nem szép hogy belerondítanál a kapcsolatába. Tartsd tiszteletben a döntését.
2013. febr. 22. 09:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha hetero, akkor te is tudod, hogy nincs sok esélyed. Ha biszex, akkor talán van. Szerintem rákérdezhetsz, hogy biszex-e, vagy csak szórakozásból smárolt csajokkal, és akkor legalább megtudod, hogy mi a helyzet. De azt ne valld be, hogy szereted, mert az tényleg elég veszélyes lehet a barátságotokra nézve. Inkább kezdj el ismerkedni más leszbikkel.
2013. febr. 22. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mondd el neki, beszéljétek át, ezért vagytok barátok. Egyébként akár biszex, akár heteró, tartsd szem előtt, hogy barátja vam. Az meg, hogy miatta próbálsz megváltozni, egyenesen butaság. Ha a feszes ruhákkal sikerül is felhívnod magadra a figyelmét, nem te leszel, aki megtetszik neki, csak az a lány, akinek kiadod magad.
2013. febr. 22. 22:01
 14/14 anonim ***** válasza:

ha szabad saját pédát felhoznom, amivel talán segíteni is tudok:

megtetszett nekem egy lány.. és úgy tudtam, hogy biszex. aztán jól berúgtunk együtt, és mondta, hogy ő csak részegen biszex (bár szerintem ilyen nem létezik). aznap este lekapott háromszor. de ennyiben maradt a dolog.

aztán kb egy hónappal később kikövetkeztette, hogy tetszik nekem.. uugyhogy vallottam. de neki akkor barátja volt.

igazából jóban maradtunk, egész jó barátnők vagyunk.

azóta összejött az egyik volt pasimmal. és nagyon rosszul esik látni vele.

szégyen, nem szégyen, irigy vagyok.

ha tehetném, ugyanúgy elmondanám neki.. de utána már biztos megszüntetném vele a kapcsolatom. rosszabb, hogy mindig látom, de tudom, hogy nem lesz semmi...

uugyhogy a tanácsom, hogy próbáld elmondani neki.. de ha barátja van, akkor lehet, hogy úgy fogsz járni mint én. :((

de sok szerencsét!!

2013. febr. 24. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!