Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy leszbikus fejét mi az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy leszbikus fejét mi az, ami igazán elcsavarja?

Figyelt kérdés
Mit szerettek? :) És mi az, amit nagyon nem abban, ha valaki bepróbálkozik?

2013. febr. 15. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy lány
2013. febr. 15. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:
kb ua mint a pasikat..
2013. febr. 15. 20:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Egy noies leszbit, mashogy kell csabitgatni, mint egy fiusat. Igy nehez lenne valaszt adni. :D

En kulsore inkabb noies vagyok, de belsore kevesbe. Egy kedves boktol konnyen elpirulok, foleg ha olyantol kapom, aki hatassal van ram. :D Noiessel konnyebb...:) Kedveskedsz neki, udvarias vagy vele, bokolsz.. Ha tetszel neki, latni fogod rajta. :D Onnantol sima ugy. :P

2013. febr. 16. 06:56
 4/11 A kérdező kommentje:

Értem. Én mondjuk egy kicsit fiúsabb vagyok (hosszú hajam van :D de nem igazán vannak lányos ruháim és nem is igazán viselkedem lányos lányként) és kicsit félős vagyok :P Szóval ezért kérdezem ezt :)

2013. febr. 16. 10:16
 5/11 anonim ***** válasza:

Na erre engem is érdekelnének még válaszok.

Csak az a baj, hogy szerintem ez is emberfüggő, és nem attól függ, hogy valaki leszbikus-e vagy sem. Szóval sajnos nincs rá recept szerintem.

Sőt még azt sem tudnám megmondani, hogy az én fejemet mi csavarhatja el... itt gondolkozom, de nem tudok konkrétumot mondani... az adott embertől függ. Nekem pl. ha lazább, vagányabb vagy (főleg ha fiúsabb is vagy), az mondjuk biztos jobban bejön. De ez csak az én példám.

Milyen lányt akarsz elcsábítani, ha szabad kérdeznem? :)

2013. febr. 16. 10:41
 6/11 A kérdező kommentje:
:) Általánosságban kérdeztem leginkább, mert nem vagyok túl tapasztalt :) Bár pl van egy lány a suliban... :$ Akiről még csak azt sem tudom, hogy milyen beállítottságú :/ Lányos, de mégis vagányabb típusú, nagyon határozott, és aranyos :) Teljesen elolvadok tőle :$ Kb 25-26 éves. (Én 19) De mivel iszonyú félénk vagyok..... :D
2013. febr. 16. 11:05
 7/11 A kérdező kommentje:
De igaz persze, hogy emberfüggő. Engem pl egy mosoly jobban elcsábít, mint a szó :D Ezt a lányt is a mosolya miatt vettem észre, és csak utána jött a többi ^^ Pl a hangja, a mozgása, aztán leesett, hogy mit is figyelek éppen xD Viszont bárkivel szívesen beszélgetnék :)
2013. febr. 16. 11:09
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

Nem valami könnyű kérdés, de megpróbálom megválaszolni.

Külsőre legyen lányos, de ne az a rózsaszín körmös magassarkús azért, azt utálom. A "fiú imitátorok" nem jönnek be viszont egyáltalán.

Belsőre már más kérdés... itt nincsenek olyan könnyen behatárolható elvárásaim... legyen kedves, őszinte, stb... :)

A vagányság is bejön, sőt, nagyon is. A lényeg, hogy legyenek közös témáink, jól eltudjunk beszélgetni. Ezek elég alap dolgok ahhoz, hogy egyáltalán bármit eltudjak képzelni az illetővel.

2013. febr. 16. 18:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem a szomszédlányos viselkedés jön be a legjobban, szerintem azzal nem lehet hibázni, feltéve, ha mindig fenn tudod tartani a lehetőségét annak, hogy több is legyen köztetek a haverkodásnál.

A királylányos viselkedés akkor sem tetszik, ha nem jár affektálással - ez az "Én vagyok a femme istennő, hódíts meg, sok szerencsét..." nem az én stílusom. Szeretek kezdeményezni, de akkor olvadozzon!:D

2013. febr. 16. 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát igen, a vagányság az bejövős dolog....:D

Valóban emberfüggő a dolog, de a magabiztosabb csajoknak manapság több esélyük van, én ezt tapasztalom ://

Nőies csajokkal valóban könnyebb, fiúslányok már keményebbek...én külsőre csajos vagyok, de belsőre vannak fiús dolgaim is, elég sok :D de nekem sincs tipikusan ideálom. Ha valami megfog az illetőben, akkor megfog, ha nem akkor nem :)

De lényeges, hogy őszinte legyen, és jó humorú, akivel el lehet hülyéskedni is :D

18/L (Bp.)

2013. febr. 20. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!