Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tanárnő-Diáklány kapcsolat?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanárnő-Diáklány kapcsolat? Mit akar? Rólam annyit, hogy biszexuális vagyok, bár már egy ideje inkább a nők kötik le az érdeklődési körömet.22 éves vagyok, és felsőoktatásban veszek részt, Pécsett.

Figyelt kérdés

Az egyik docensem - nő - iszonyatosan tetszik nekem, de sosem voltam az a kezdeményező típus. Mivel már jócskán tart a vizsgaidőszak, és nem hiszem hogy többet tanítani fog, így lépni szeretnék...de csak akkor, ha azok a dolgok, amiket megfigyeltem, jelnek tekinthetők. :)

Sosem voltam jó flörtölésben, amit teszek, mindig ösztönös...de néha egy ágyúgolyó is kevés lenne, hogy ráébresszen, a másik akar valamit.

Nos, míg tartott a szorgalmi időszak észrevettem pár dolgot... ezek a következők.

Gyakran ült le órán a közelembe - vagy mellém, ha valaki más jött be órát tartani, vagy esetleg tőlünk felelt valaki. Olyankor láttam, hogy a szeme sarkából engem néz...közben a haját csavargatta (hosszú, hát középig érő vörös haja van). Egyszer-kétszer előfordult, hogy míg rám nézett a szeme sarkából, a kezével az állát támasztotta, és a kisujját a szájába vette...úgy nézett rám.

Ha a suliban, vagy a környékén találkoztunk, mindig magázva köszönt és pókerarccal, de amikor a városban összefutottunk véletlen, akkor egy halk "Hello"-val köszönt, és mosolyogva végigmért....Ha már messzebbről észrevettük egymást - városi séták alkalmával - akkor láttam, hogy somolyog, és mikor mellém ért, már szinte vigyorgott.

Egyik óra után visszamentem a terembe, mert aznap iszonyat sok könyvet cipelt fel a 3. emeletre, és gondoltam segítek neki levinni őket. Elpirult, mikor közöltem, hogy hát azért mentem vissza a terembe, mert gondoltam segítek neki...és míg piruló arccal a könyveket rendezgette a katedrán, közölte szemlesütve: Nagyon kedves vagy!

Hát, egyelőre ennyi. Annyit tudok róla, hogy egyedülálló...és nem tűnik egy túl kezdeményezős típusnak. :)

Már nem tanít, és mivel idén fogok államvizsgázni, már nem is fog. Úgyhogy már nem a tanárom, és nem is lesz az. Amúgy, mint már az elején írtam, én 22 éves vagyok ő ha jól tudom, idén lett 30.

Szeretnélek megkérni titeket, hogy írjátok le a véleményeteket, vagy valami tanácsot....

2012. dec. 17. 17:21
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Huh mennyien verik a farkukat erre a témára.
2013. febr. 24. 10:31
 32/34 anonim ***** válasza:

szia, engem is érdekel a fejlemény, történt változás ? nekem is tetszik egy tanárom de nem merek lépni.:S

szurkolok neked

2013. febr. 24. 17:50
 33/34 anonim ***** válasza:
Ki akarod nyalni azt kész... Nem lesz ebből semmi jó.
2013. febr. 24. 18:20
 34/34 mucsaröcsöge válasza:
Szereintem kérd meg hogy segítsen mert "jajj tanárnő ön olyan jól magyaráz. vagy.. Tanárnő ha ráér beülhetnénk valahova hogy tudna ebben az anyagban segiteni. vagy.. tanárnő óra után tudna nekem segíteni?". Nem akarok egoista lenni vagy ilyanek de jó ember ismerő vagyok. a sztori alapján is. ahogy a sztorit olvasom ennek be kell jönie. ha nem is gyorsan de lassan. egyébként teddó ugyan így vagyok ofőmmel :D sok szerencsát csajszi :)
2013. febr. 25. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!