Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek ez vonzó?
Figyelt kérdés
Ha egy csaj lefeküdt egy másik csajjal és tegyük fel elmodnja nektek akkor megválrozik róla a véleményetek. Ha igen pozitív vagy negatív írányban?2012. nov. 26. 20:32
1/10 -=Koldus=- válasza:
Csak akkor lenne pozitív róla a véleményem, ha megismétlik és én ott lehetek, mint néző...
2/10 anonim válasza:
pozitív! bevállalós vagány őszinte csaj! :)
4/10 anonim válasza:
attól függ.. mármint a fiútól
ha a fiú a pasid, akkor szerintem negatív irányba... de ha van erkölcsi tartása, akkor is
ha dugni akar veled, akkor pozitív, mert ettől úgy gondolja, hogy kellően feslett vagy, hogy vele is lefeküdj bármikor
5/10 anonim válasza:
ez több dologtól is függ.. pl dugunk? ott lesz ő is?
6/10 A kérdező kommentje:
Én csak arra gondoltam , hogy egy beszélgetés során merül fel.:D De gondoltam hogy mindenki az "édes hármasra" fog asszociálni :D
2012. nov. 26. 21:13
7/10 A kérdező kommentje:
Jah és köszönöm a válaszokat!:)
2012. nov. 26. 21:14
8/10 anonim válasza:
Negatív... viszont ha be akarnának venni harmadiknak... :DDDD
9/10 anonim válasza:
23/F voltam 3masban bnőmmel,és bnőjével nem olyan jó mint sokan hiszitek.. rendesen én éreztem magam kívülállónak.. mind1 aki volt ilyen szituban tudja..
10/10 anonim válasza:
Mindenképpen izgató, csak elképzelni is!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!