Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet, hogy leszbikus vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés

Eddig nem vonzódtam senkihez, de idén folyton csak az új osztályban egy lányra gondolok. csinos, vörös hajú, vele egyidős, és tetszik az öltözködési stílusa, csak buta szegény. de bármikor, ha meglátom, hallom a hangját, nevét, különös érzés tölt el.

egy ideje tervezgetem, hogy ha lesz saját állásom, és pénzem, levágatom a melleim, most is férfiruhákat hordok, és az interneten is általában azt írom be, hogy férfi vagyok. és szokásom az előttem lévő lányok fenekét megvizsgálni, úgymond legeltetem rajtuk a szemem.

ez normális? vagy csak egy idióta vagyok?

L/16

2012. nov. 21. 21:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
egyszerűen imádnivalóak, nem, fiú még nem tetszett, és soha nem beszéltem senkinek semmi ilyesmiről, anyám nem is tudja, hogy mióta menstruálok. de gondolkozom rajta, hogy ez egyetlen barátomnak kikérem a váleményét.
2012. nov. 21. 22:02
 12/19 A kérdező kommentje:
nem, fiú még nem tetszett, és nem szoktam senkivel beszélni ilyesmikről, anyám azt sem tudja, hogy mióta menstruálok. de van egy barátonőm, és gondoltam már rá, hogy megkérdezem a véleményét.
2012. nov. 21. 22:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát előbb anyuddal legyen szorosabb a kapcsolatod, s vele is megtudsz majd vele ilyeneket beszélni.
2012. nov. 22. 00:18
 14/19 anonim ***** válasza:
NE TÉGY OLYAT AMIT KÉSÖBB MEGBÁHATSZ!A MELLEIDET HAGYD NYUGODTAN A HELYÉN,MA ROPPANT DIVAT ÉS ELFOGADOT A LESZBIKUS SZERELEM,LÉGY MINNÉL INKÁBB NŐIES,CSINOS.ISMERKEDJ LÁNYOKAL,KÉSÖBB MÉG VÁLTOZHAT A NÉZETED!
2012. nov. 22. 06:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez nem nézet... Igen, ezek szerint a lányokhoz vonzódsz, de ez már szerintem is transzszexualitás. (Azaz a biológiai nemed és a nemi identitásod eltérő.)
2012. nov. 22. 19:16
 16/19 anonim válasza:
én is 16 éves vagyok, voltam már fiúval kapcsolatban, de a lányok valahogy jobban vonzanak. viszont az a gondolat hogy levágassam a melleim még sosem jutott eszembe.. szerintem ez nem teljesen normális, de ha szeretnél erről valakivel beszélgetni, nekem nyugodtan írhatsz! :)
2012. nov. 22. 21:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Férfi szeretnél lenni? Hát ezen azért gondolkozz el. Én leszbikus vagyok. Ha szeretnél beszélgetni bármiről, én itt vagyok:)
2012. nov. 22. 22:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Sok furcsa ember van a földön az fix!
2012. nov. 24. 09:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Úgy látszik te egy igen színes egyéniség lehetsz, kicsit különc mint a többi, de attól még nem idióta...!

Mást vársz az élettől mint a nagy átlag (normálisak),ennyi...

óóó és nem kell úgy öltöznöd mint egy lány hogy jobban érezd magad, azt amúgy is csak azért tanácsolják hogy másokat ne zavarj ugymond a fiús kinézeteddel, és nem azért hogy neked segítsenek...

a majd kinövöd, még fiatal vagy válaszok pedig mind reménytelenül kétségbeesett emberektől jönnek akik félnek hogy túl sokan vannak a homoszexuálisok...

Az hogy levágatod-e a melleid a te döntésed, de jól gondold át mert az egy éltre szól, és kihat annak minden részére. Csináld úgy hogy te legyél boldog! :)

2012. nov. 25. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!