Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy leszbikus vagyok?
Eddig nem vonzódtam senkihez, de idén folyton csak az új osztályban egy lányra gondolok. csinos, vörös hajú, vele egyidős, és tetszik az öltözködési stílusa, csak buta szegény. de bármikor, ha meglátom, hallom a hangját, nevét, különös érzés tölt el.
egy ideje tervezgetem, hogy ha lesz saját állásom, és pénzem, levágatom a melleim, most is férfiruhákat hordok, és az interneten is általában azt írom be, hogy férfi vagyok. és szokásom az előttem lévő lányok fenekét megvizsgálni, úgymond legeltetem rajtuk a szemem.
ez normális? vagy csak egy idióta vagyok?
L/16
Úgy látszik te egy igen színes egyéniség lehetsz, kicsit különc mint a többi, de attól még nem idióta...!
Mást vársz az élettől mint a nagy átlag (normálisak),ennyi...
óóó és nem kell úgy öltöznöd mint egy lány hogy jobban érezd magad, azt amúgy is csak azért tanácsolják hogy másokat ne zavarj ugymond a fiús kinézeteddel, és nem azért hogy neked segítsenek...
a majd kinövöd, még fiatal vagy válaszok pedig mind reménytelenül kétségbeesett emberektől jönnek akik félnek hogy túl sokan vannak a homoszexuálisok...
Az hogy levágatod-e a melleid a te döntésed, de jól gondold át mert az egy éltre szól, és kihat annak minden részére. Csináld úgy hogy te legyél boldog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!