Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lennék?

Figyelt kérdés
Volt egy tanárnőm akivel nagyon jó viszonyt ápoltam míg el nem költözött. Néha azt képzeltem ábrándoztam róla hogy ő az anyukám és hogy kiskoromban elhagyott, szóval ilyen"mese" jellegű történetekkel ábrándozásokkal éltem. Aztán nagyon megviselt mikor örökre elment mert úgy éreztem elveszítettem a lelkem egy darabját. Ennek már egy éve. Idén az iskolában egy másik tanárnőmmel is hihetetlen jó lett a viszonyom (külön tanárom) és néha vele álmodozok ábrándozok, hogy mi lenne ha a lánya lennék és megóvna, vagy hogyan találnánk egymásra 17 év után. nem tudom mi van velem. Néha nem tudom hogy tényleg csak anyukaszerűnek titulálom ezt az egész dolgot, de akkor miért van az hogy egész nap ő jár a fejemben ha az iskolában vagyok látni szeretném. Amúgy fiúval még nem volt semmilyen kapcsolatom se, rengetegszer éreztem magam "szerelmesnek" persze csak plátói alapon.Kétségbe vagyok esve, nem tudom mit csináljak magammal. 17/L

2012. okt. 28. 22:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért az elgondolkodtató, hogy ez megfordult a fejedben...
2012. okt. 29. 07:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Jézusom Kérdező! Nem az én nevemben írsz?? :D Mintha magamat olvasnám! :))
2012. okt. 30. 23:02
 13/14 anonim válasza:
Hát... Nem is tudom...Azért ez egy kicsit bizar! Szerintem nem arra utal, hogy leszbi vagy! Ez mióta van?
2012. okt. 30. 23:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Leakarsz velük feküdni? Szerintem nem.. Szóval leszbi nem vagy!

Téged csak nem óvtak meg és lehet,hogy anyud jó,de nem eléggé :/ Csinálj sok programot anyuddal,hátha elfelejted ezt! :))

2012. okt. 30. 23:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!