Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a melegekről?
"A férfias férfi tiszteli a nőket, mellette nőnek érzem magam, biztonságérzetet ad, határozott, akire fel tudok nézni."
Ezek szerint mégis a melegek a legférfiasabbak. :))
Nem véletlenül ragaszkodnak a nők annyira a meleg barikért.
23:18
Nem vagy te egy kicsit önző?
A férfiasság nem arról szól, hogy ki tud téged jobban körbetáncolni.
Mért kell mindig mindennek a nőkről szólnia?
Ha ezt egy pasi írta volna a nőiességről, te lennél a legjobban felháborodva.
Ne is haragudj, de egy meleg mellett mitől érezném nőnek magam? :)
Már miért lennék önző? Azért mert a heterók közül a normális pasikat szeretem? Én csak egy normális pasit jellemeztem. Te sem lennél együtt egy hülye meleggel, közülük is egy normálisat választanál nem?
Nem lennék felháborodva, mert tőlem ugyanezeket elvárhatja egy férfi.
08:26
Azt írtad, hogy a melegek nem férfiak, mert nem érzed nőnek magad mellettük. Ezt kértem ki magamnak. Nem az a férfiasság fokmérője, hogy neked tetszik-e, vagy nem.
Egyébként sok nő érzi igazi nőnek magát egy homoszexuális férfi társaságában, mert az őszintén megmondja, ha jól néznek ki stb.
Én nem akartam vitázni, csak a véleményemet írtam le, mivel az volt a kérdés, hogy mi a véleményed a melegekről.
Továbbra sem tudod megváltoztatni a véleményemet, sajnálom, ha ez neked fáj, de akinek nem inge ne vegye magára.
Hadd döntsem már el, hogy nekem ki a férfias.
Számomra a heterók közül sem mindenki férfias.
Nem általánosítás, írtad, hogy sok nő nőnek érzi magát egy meleg férfi társaságában, hát legyen ha ők így érzik, nem vagyok ellene, csak én nem tartozok azok közé a nők közé.
Nekem a párom is megmondja őszintén amit gondol, és nem hazudik azért, hogy jól érezzem magam.
Azzal nincs baj, ha valaki megosztja a véleményét másokkal. Így hát az sem lehet az, hogy most én is így fogok tenni.
A férfiasságnak sok változata van, arról vitatkozni, hogy kit tartunk annak és kit nem, egy jó darabig eltarthat. A vélemény az vélemény, de szerintem értelmetlen erről vitatkozni.
Egy meleg srác is lehet férfias, akiket én ismerek, azok.
Arról, hogy egyes melegek kicsit "nőiesebbek" vagy a beszéd stílusuk eltérő, csak annyit említenék meg, hogy meg van hozzá a joguk, még ha egyeknek nem is tetszik. Ez a személyiségükből fakad/hat/.
És nem mindegyikük ilyen, ismerek olyat akiről meg nem mondanád.
Az a megállapítás, hogy "egy homokos nem lehet férfiasabb, mint egy heteró." már alapjáraton is téves, a melegek a férfiúságot szeretik /a többségük/ és sokuk úgy is viselkedik/öltözködik, gyakorta férfiasabbak, mint a heterok.
Főleg, hogy mostanában a pasik is csőnadrágot húznak, rozsaszin pólót meg... á, nem is részletezném.
Viszont szerintem az is téves többé-kevésbé, hogy csak a médiában elfogadott a "melegség-leszbikusság".
Nálunk, pl. az iskolában /csak, hogy személyes példával jöjjek/ a lányoknak semmi bajuk, hogy leszbikus vagyok, sem a fiúknak. Természetesen megnéznek a folyósokon és a kisebb korosztályhoz tartozok sugdolóznak is a hátam mögött, de semmilyen támadás nem ért eddig. És igenis úgy veszem észre, hogy amíg könnyebben elfogadnak, addig egy fiúval ezt nehezebben teszik, és őket erősebb diszkrimináció érhet.
Valószínűleg szerencsés vagyok, amiért nem ellenségesen viszonyulnak hozzám, mert akik tudják, már olyan szellemiséggel állnak a dologhoz, hogy a tolerancia nem ott áll meg, hogy "oké, elfogadom, de a négy fal között - de ne előttem - ne jöjjön a közelembe", hanem valóban elfogadják és eléggé feltűnt, hogy mennyire keveset tudnak a dologról és mennyire meglepődtek mikor mondtam, hogy mi nem házasodhatunk, hanem helyette a bejegyzett van.
Szóval az emberek tudatlansága és sztereotípiái nagyban befolyásolják a véleményüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!