Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel történt olyan, hogy simogattátok egymást a barátnőtökkel?
Figyelt kérdés
Lány-lányra gondolok ottalváskor. Pl. pasihiány, vagy csak úgy...
nem vagyok leszbi, de nálam aludt a barátnőm és annyira kívántuk a gyengedseget, elalvás előtt "játszottunk".
mással is történik ilyen?
2012. szept. 21. 23:33
2/7 anonim válasza:
Soha.Hogy én egy lányt simogassak?! :S
3/7 anonim válasza:
bugyikawestend12-t simogattam már! izgató volt nagyon nyamika nyamika!
4/7 anonim válasza:
Én is voltam már pasihiányosan barátnőmnél, de mégse jutott eszembe egy picit sem, hogy leszbizzek.. valahogy nem vonz a dolog.. a párom legnagyobb bánatára :D (megnézne egy leszbi show-t :D)
5/7 anonim válasza:
Volt már,sőt kicsit több is.Szerintem belefér,ha az a barátnő a legjobb barátnő.És ráadásul arra gondoltam,hogy ő fiú.Nem éltembele magam,hogy fúúú ő a berinőm és ez olyan lezbi...simi,puszi kész.Jó volt,hogy valakivel akit tényleg szeretek bár nem úgy ,szeretgehetek úgy is. hűű ez elég gubancos lett.
6/7 moslekosvodor válasza:
olyanról hallottam már h egy lány amikor ott aludt nála valamelyik barátnője azzal összebújva aludtak. csak a lány anyja látta őket és másnap megkérdezte h leszbikusok é vagy sem :D
7/7 anonim válasza:
Velem a barátnőm állandóan ezt csinálja... Én leszbikus vagyok, és szerintem ő is az (vagy transzszexuális, nem tudom... de tutira érdeklik a lányok), csak nem vallja be magának. És zavar, hogy folyton a képembe mászik és gyönyörködik, meg fogdossa a lábamat, miközben behazudja magának, hogy hetero (lány). Szóval ő szokott ilyesmit csinálni, de én nem. Illetve van egy másik lány, vele szoktunk ilyesmit csinálni: lökdösődünk, fogdossuk egymás kezét, megfogja a derekamat, lepacsizunk stb. És nagyon tetszik, de nem tudom, mi a pálya... :$ De úgy vettem észre, a heterók is csinálnak ilyesmit, sőt talán többet is, mert nem kell félniük, hogy félreértik. Az osztályunkban sok lány kimondottan durván játszik egymással, de gondolom azt nem kimondottan szeretetből, hanem elsősorban a fiúknak megy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!