Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikussag 12 évesen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikussag 12 évesen?

Figyelt kérdés
Lehet valaki 12 évesen leszbikus? Lehetséges ez?

2012. aug. 19. 18:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A természetes alatt nem arra gondolok, hogy a természet nem hibázik, hanem arra, hogy nem ez a szándék. Az élet túlélni akar. Két férfi vagy két nő nem tudja tovább vinni a fajt, tehát nem optimális párosítás, mindössze ennyiről van szó.

Van akinek gyilkolásra van késztetése, van akinek arra, hogy gyerekekkel szexeljen. Van akinek arra, hogy azonos neműekkel szexeljen. Egyik sem produkál olyat, ami a faj számára értékes lenne. A homoszexualitást mint jelenséget jelen pillanatban kibírja a társadalom, mert sokan vagyunk. Ha az emberiség száma lecsökkenne, akkor sokkal nagyobb szükség lenne gyerekekre, és kevésbé lenne elfogadott a homoszexualitás is. Egyszerűen csak nem a helyes irány. Itt a helyesség mértékéről van szó. Én nem utálok senkit mert homoszexuális, és nem is kellene hátrányosan megkülönböztetni, de nem reklámoznám, nem bátorítanám.

2012. aug. 19. 23:33
 12/19 anonim ***** válasza:

A homoszexualitás a tudomány jelen állása szerint az emberi faj kialakulása (sőt valszeg még azelőtt) óta velünk volt, mégis lettünk 7 milliárdnyian.

Tehát a gyereknemzés az élet kizárólagos és egyetlen célja, akinek nem lehet/nem akar gyereket, az a társadalom szempontjából nem lehet értékes ember?

Mit értesz a homoszexualitás "reklámozása" alatt? Látsz az óriásplakátokon olyat, hogy "legyél Te is homoszexuális?" Vagy annak az egyszerű ténynek a kinyilvánítását érted reklámozás alatt, hogy a homoszexuálisok is élhetnek teljes, boldog, a társadalomba integrálódott életet? Szerinted jobb lenne, ha visszatérne a régi világ, amikor a meleg embereknek titkolniuk kellett a kapcsolatukat, mert a karrierjüket, netán életüket kockáztatták, ha kitudódik?

2012. aug. 19. 23:41
 13/19 anonim ***** válasza:

Oké, ezzel most nem mondtál ellent semmi olyannak, amit mondtam.

De simán lehet értékes ember. Sőt. Pont ezért nem utálok senkit, csak azért mert homoszexuális.

Az csak egy kis aspektusa egy embernek.

Annyit mondok, ha 100 azonos nemű homoszexuálist teszel egy lakatlan szigetre, amin egyébként minden létfeltétel megvan, és 50 nőt és 50 férfit egy másik, ugyanilyen szigetre, akkor a másik szigeten lehetnek gyerekeik, az elsőn nem. Ezért a túlélési esélyeik jobbak a heteroszexuálisaknak. Semmi mást nem mondtam.

De lehet hogy érdekesebb lenne a kísérlet, ha 50 leszbikus nőt és 50 homoszexuális férfit tennének egy szigetre. Annak az eredményére kíváncsi lennék.

2012. aug. 19. 23:51
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha 100 egynemű embert kiteszel egy lakatlan szigetre, akkor azok nem fognak 1 generációnál tovább élni, függetlenül attól, hogy azok hetero- vagy homoszexuálisok-e (génrekonstruált dinoszauruszokkal ugyanezt ne próbáld meg, mert meglepetés érhet:)), tehát ez a gondolatkísérlet legfeljebb a nemi elkülönítés ellen lehetne jó érv, a homoszexualitásról vajmi keveset tudunk meg belőle.

Az meg, hogy homoszexuális férfiak és nők képesek lennének-e egymással szaporodni, tényleg érdekes kérdés, de nem hiszem, hogy valaha is ezen állna vagy bukna az emberiség túlélése, úgyhogy szerintem ezen felesleges lovagolni.

Továbbra sem látom, hogy miért is kéne egy homoszexuális embernek kevesebbnek éreznie magát egy heteroszexuálisnál, miért is ne lehetne ugyanolyan elfogadott tagja a társadalomnak, és mi a baj azzal, ha valaki ezt elő szeretné mozdítani, pl. azáltal, hogy homoszexuális embereket, karaktereket jelenít meg a médiában, úgy, ahogy azok az életben is előfordulnak, véget vetve ezáltal a sok évszázados tabunak.

2012. aug. 20. 00:18
 15/19 anonim ***** válasza:

Soha nem mondtam, hogy érezze magát kevesebbnek vagy hogy hogy érezze magát. Arról beszélek, hogy a heteroszexualitás a túlélés szempontjából jobb, mint a homoszexualitás.

Mert a homoszexuális közösülésből nem lehet gyerek.

Persze mondhatnám azt is, hogy egy Amerikában végzett felmérés szerint a HIV fertőzöttek 54 százaléka homoszexuális. A homoszexuálisok a HIV-fertőzés által legjobban súlytott csoport. Ez egy internetes enciklopédiából van, és ha igaz, akkor csak még egy érv amellett, hogy a túlélés szempontjából miért kevésbé jó.

És megértettem azt is, hogy mondtad, hogy ettől lehet még értékes, és ebben is egyetértek. Ettől függetlenül a fenti állítás igaz. És a közösülésnek végső soron ez is a célja, mégha sok örömmel is jár, és gyakran már csak ezért is csinálják.

A gyűlölködés nem vezet semmire, azzal egyetértek veled. Általában úgyis azok gyűlölködnek, akik semmiből nem értenek semmit.

Ha mindenki homoszexuális lenne és nem gondoskodna senki utánpótlásról, természetes úton elfogyna az emberiség.

2012. aug. 20. 02:32
 16/19 anonim ***** válasza:

azt a nemjóját, micsoda ropogós kis vitát vágtatok le ide:D Egek, rég olvastam ilyen jókat itt!

Pro- és kontra oldallal egyaránt egyetértek nagyrészt. Pár apró részhez lett volna hozzáfűznivalóm, de már elfelejtettem. Egy nagy mellényúlás van csak, ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül, mégpedig a 'védő' oldal elmondása szerint ha a melegség társadalmilag elfogadott lenne akkor a melegek is élhetnének telses életet és ugyanannyit érnének(szaporodás szempontjából). A mondanivaló rendben van, de miért abból indulsz ki hogy a melegek most sínylődnek? Házasságot nem köthetnek, ez tény. De bejegyzett élettársi viszonyt igen. Viszont a nők nem vezethetnek targoncát, a férfiak pedig nem lehetnek szinkronúszók, hogy csak példákat említsek, ezek szerint nem élhetnek teljes életet? A boldogság megtalálása az egyéntől függ, én azt mondom, aki melegként boldogtalan az heteróként se boldogulna. A melegeknek talán másféle gondjaik vannak, de az élet eléjük sem állít magasabb falat, mint más elé. Én úgy látom semmi komoly gondja nincs pl a magyarországon élő melegeknek. A többség tudja jól hogy hol lehet vállalni, hol nem és megkülönböztetés nélkül él. Nekem például sokkal nagyobb problémám a keringési rendszerem gyengesége mint az hogy leszbikus vagyok.

2012. aug. 20. 03:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Azért indulok ki ebből, mert a melegek igenis sínylődnek. Miért kéne belenyugodniuk abba, hogy csak a házasságnál kevesebb előnyt biztosító bejegyzett élettársi kapcsolat jut nekik? Miért kellene elfogadni, hogy vannak helyek, ahol nem lehet felvállalni? Miért van az, hogy ha valaki itt feltesz egy meleg témájú kérdést, sok homofób idióta rögtön ráveti magát és születnek a homofób hozzászólások, amelyek kígyót-békát, halált kiáltanak a melegekre? Miért gondolod, hogy aki gyerekkora óta állandóan ezt hallja, az a társadalom ugyanolyan teljes értékű tagjának fogja tartani magát?

Részvétem a keringési rendszered gyengesége miatt, de azon nem fog segíteni a társadalmi attitűd változása, a homoszexuálisok életminőségén igen. És ne vedd rossz néven, de leszbikusnak lenni jóval kevésbé szívás, mint melegnek.

2012. aug. 20. 11:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Én a mai világban már semmin nem lepődöm meg, de szerintem ez még nem lehetséges
2012. aug. 20. 15:51
 19/19 anonim ***** válasza:
13 eves lszbi lanyy vagyok, mondhatjak neked h jaj menny aludni meg picivagy hol a cumi a szadbol, de ne foglalkozz veluk. Enngem is ezzel oltogattak. Az ember igy szuletik eleve. Az h te elobb jottel ra, nem jelent semmit. Ne foglalkozz veluk :) csakk jobban tudod kikhez vonzodsz mint ok.
2015. okt. 31. 22:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!