Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szűz vagyok. Lehetséges, h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok. Lehetséges, h ezért próbálnám ki lánnyal is, mert már annyira ki vagyok éhezve? 19/L

Figyelt kérdés
nagyon kívánom a szexet, fiuval és lánnyal is

2012. júl. 30. 19:10
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Ki is vagy éhezve, és bi vagy. Nincs azzal baj. 19/F
2012. júl. 30. 19:13
 2/28 anonim ***** válasza:
nem gáz, de nem biztos hogy bi vagy, csak nagyon ki vagy éhezve, de én csillapíthatom a vágyad
2012. júl. 30. 19:14
 3/28 anonim ***** válasza:
lehet, hogybcsak ki vagy éhezve, ha szeretnéd kideríteni szívesen segítek. 17 bi lány ;)
2012. júl. 30. 19:34
 4/28 A kérdező kommentje:
de csak akkor vannak ilyen gondolataim, ha már fel vagyok izgulva, amúgy másként csak a pasik izgatnak, és velük is tudok kapcsolatot elképzelni. viszont ha már kicsit kanosabb vagyok, akkor lányokra jobban tudok élvezni
2012. júl. 30. 20:24
 5/28 anonim ***** válasza:

minden lány biszex egy kicsit :D Am én lehetek akármilyen kanos egy srácra nem gerjednék be xDDD

f18

2012. júl. 30. 22:12
 6/28 anonim ***** válasza:
Igen minden bizonnyal :-) de az éhség nem múlik el ha lefekszel valakivel...sőt csak jobban fogod kívánni csak a szüzességed az a mi mulandó... Az ha lánnyal próbálkozol semmi gond, lehet Bi leszel de lehet nem ez még formálódik... Ne foglalkozz lényegtelen dolgokkal, ha nem akarod elveszteni a szüzességed ne tedd tedd másképp..gyakorolj orálisan az jó (akár lánnyal akár pasival.)Ja és persze a lány is elveheti a szüzességed:-)Csak óvatosan!
2012. júl. 31. 06:56
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
lány hogy veheti el a szüzességét?
2012. júl. 31. 15:57
 8/28 anonim ***** válasza:
Ez butaság,szerintem már egyszerűen csak anyira dughatnékod van,hogy már mindegy lenne kivel.Szerintem dugj egy pár nagy menetet egy pasival,és meglátod,már nem lesz igényed nőkre,sőt már nem is leszel kiéhezve.
2012. aug. 2. 17:37
 9/28 anonim ***** válasza:
Lánnyal hiába próbálod ki,attól még szűz maradsz.....
2012. aug. 2. 18:07
 10/28 omba ***** válasza:

Szüzességről nem volt szó!

Jelentkező bizonyára lesz csőstől.... xD

2012. aug. 2. 18:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!