Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok. Lehetséges, h ezért próbálnám ki lánnyal is, mert már annyira ki vagyok éhezve? 19/L
Figyelt kérdés
nagyon kívánom a szexet, fiuval és lánnyal is2012. júl. 30. 19:10
1/28 anonim válasza:
Ki is vagy éhezve, és bi vagy. Nincs azzal baj. 19/F
2/28 anonim válasza:
nem gáz, de nem biztos hogy bi vagy, csak nagyon ki vagy éhezve, de én csillapíthatom a vágyad
3/28 anonim válasza:
lehet, hogybcsak ki vagy éhezve, ha szeretnéd kideríteni szívesen segítek. 17 bi lány ;)
4/28 A kérdező kommentje:
de csak akkor vannak ilyen gondolataim, ha már fel vagyok izgulva, amúgy másként csak a pasik izgatnak, és velük is tudok kapcsolatot elképzelni. viszont ha már kicsit kanosabb vagyok, akkor lányokra jobban tudok élvezni
2012. júl. 30. 20:24
5/28 anonim válasza:
minden lány biszex egy kicsit :D Am én lehetek akármilyen kanos egy srácra nem gerjednék be xDDD
f18
6/28 anonim válasza:
Igen minden bizonnyal :-) de az éhség nem múlik el ha lefekszel valakivel...sőt csak jobban fogod kívánni csak a szüzességed az a mi mulandó... Az ha lánnyal próbálkozol semmi gond, lehet Bi leszel de lehet nem ez még formálódik... Ne foglalkozz lényegtelen dolgokkal, ha nem akarod elveszteni a szüzességed ne tedd tedd másképp..gyakorolj orálisan az jó (akár lánnyal akár pasival.)Ja és persze a lány is elveheti a szüzességed:-)Csak óvatosan!
7/28 anonim válasza:
lány hogy veheti el a szüzességét?
8/28 anonim válasza:
Ez butaság,szerintem már egyszerűen csak anyira dughatnékod van,hogy már mindegy lenne kivel.Szerintem dugj egy pár nagy menetet egy pasival,és meglátod,már nem lesz igényed nőkre,sőt már nem is leszel kiéhezve.
9/28 anonim válasza:
Lánnyal hiába próbálod ki,attól még szűz maradsz.....
10/28 omba válasza:
Szüzességről nem volt szó!
Jelentkező bizonyára lesz csőstől.... xD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!