Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik lány így összefogja hátul a haját az leszbikus mind?
Remélem nem fog senki megsértődni és leanyázni amiatt mert megmertem kérdezni... :D
Szóval elég sok lányt látok aki így összefogja a haját és aki így öltözködik, hordja a haját CSAK lány mellett láttam...
Komolyan! Nem láttam még férfi mellett ilyen lányt.
És szerintem elég férfiasan is öltözködik egy némely. Férfias cipő, férfias táska, férfias felsőben. És ilyen hajjal. A barátnője mellett...
Szóval ezek a lányok leszbikusak?
Vagy csak én lakok rossz környéken?
Dehogyis :)
mondjuk énis csak lányok melett láttam ien hajviseletet :)
de ez nem jelenti azt hogy leszbikusak :)
egyszerű, gyors, praktikus ez a hajviselet :)
osztálytársaim is igy hordják a hajukat mert igy nyáron nem melegiti a nyakukat sem :)
Egyáltalán nem vagyok leszbi, de szeretem így hordani a hajam nyáron, mert nem melegít :D És barátom van :D Basszus, lehet elrontottam valamit :)
18L
Általában sportolók azok a csajok, akik így viselik a hajukat (legalábbis a legtöbbjük focista, vízilabdás, kézis, vagy röpis a sulimból, akik így hordják a hajukat). Illetve praktikus, mert nem lóg a szemedbe dogaírásnál, nem melegít, stb.
Leszbikusoknál is előfordul természetesen, de egy hajviselet egyáltalán nem jelenti azt, hogy valakinek más a szexuális beállítottsága...hangsúly az alábbin: nem kell általánosítani!! :)
"Nem leszbikusak, csak az üzleti vagy a jogi szférában dolgoznak ahol nagyrészt férfiakkal kell tárgyalni igen komoly kérdésekben."
-Húzzon tételt, kolléganő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!