Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Amelyik lány így összefogja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik lány így összefogja hátul a haját az leszbikus mind?

Figyelt kérdés

Remélem nem fog senki megsértődni és leanyázni amiatt mert megmertem kérdezni... :D

[link]

Szóval elég sok lányt látok aki így összefogja a haját és aki így öltözködik, hordja a haját CSAK lány mellett láttam...

Komolyan! Nem láttam még férfi mellett ilyen lányt.

És szerintem elég férfiasan is öltözködik egy némely. Férfias cipő, férfias táska, férfias felsőben. És ilyen hajjal. A barátnője mellett...

Szóval ezek a lányok leszbikusak?

Vagy csak én lakok rossz környéken?

2012. júl. 9. 08:06
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem leszbikusak, csak az üzleti vagy a jogi szférában dolgoznak ahol nagyrészt férfiakkal kell tárgyalni igen komoly kérdésekben. Ilyen környezetben a csillivilli csajos külső egy buta pi.csa benyomását kölcsönzi és elvonja a férfiak figyelmét a tárgytól. Vannak helyzetek amikor az elegancia a visszafogottság a nyerő.
2012. júl. 9. 08:13
 2/9 anonim válasza:

Dehogyis :)

mondjuk énis csak lányok melett láttam ien hajviseletet :)

de ez nem jelenti azt hogy leszbikusak :)

egyszerű, gyors, praktikus ez a hajviselet :)

osztálytársaim is igy hordják a hajukat mert igy nyáron nem melegiti a nyakukat sem :)

2012. júl. 9. 08:52
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Igen, azok mind mind leszbikusak kivétel nélkül. Amelyik meg alulrol fölfelé nyalja a fagyit az mániákus szopogép, akinek kifelé hajlik a kisujja annak meg nagy a pi-ája. Nagyon rossz környéken laksz, egyetlen értelmes ember sincs arrafelé.
2012. júl. 9. 09:19
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Ha már így megkérdezed, igen, Te leszbikus vagy .Nem kellett volna így megtekerni a kérdést
2012. júl. 9. 09:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagyok leszbi, de szeretem így hordani a hajam nyáron, mert nem melegít :D És barátom van :D Basszus, lehet elrontottam valamit :)

18L

2012. júl. 9. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Ne lepődj meg ha a közeljövőben Svédországba kapsz meghívót. Ez a felfedezés Nobel díjas bazz
2012. júl. 9. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Általában sportolók azok a csajok, akik így viselik a hajukat (legalábbis a legtöbbjük focista, vízilabdás, kézis, vagy röpis a sulimból, akik így hordják a hajukat). Illetve praktikus, mert nem lóg a szemedbe dogaírásnál, nem melegít, stb.

Leszbikusoknál is előfordul természetesen, de egy hajviselet egyáltalán nem jelenti azt, hogy valakinek más a szexuális beállítottsága...hangsúly az alábbin: nem kell általánosítani!! :)

2012. júl. 9. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre csak közvetve válaszolva, érdekességképp osztom meg veled: Benne vagyok a témában és jól értesült vagyok a leszbikus szféráról, nekem elhiheted: nincsen semmiféle egyértelmű jelzése a leszbikusoknak. Ez olyannyira igaz, hogy az egyik legnagyobb problémáink közé tartozik megkülönböztetni a társainkat a hetero nőktől. Van pár dolog amiről szóbeszédek terjengenek, pl gyűrű a hövelykujjon, szivárvány zászló, fekete és rózsaszín háromszög, de egyik sem, ismételem, EGYIK SEM él a köztudatban mint megkülönböztető jelzés. Akárkinek megtetszhet a másik ember hüvelykujján a gyűrű és maga is hordani kezdi, szinte "bemosódott" minden ilyen jel a kívülállókhoz. Már a leszbikusok sem tudhatták, hogy a jel viselője hova is tartozik, és feledésbe merült. Ilyen egyszerű a dolog. Szólt ez mindazoknak, akikben hasonló kérdés merült fel a leszbikus jelképekkel kapcsolatban.
2012. júl. 10. 07:02
 9/9 anonim ***** válasza:

"Nem leszbikusak, csak az üzleti vagy a jogi szférában dolgoznak ahol nagyrészt férfiakkal kell tárgyalni igen komoly kérdésekben."

-Húzzon tételt, kolléganő.

2018. nov. 5. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!