Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, milyen szokatlanul, vonzóak az ilyen tipusú lányok?
És micsoda hasonlóság! Minha ikrek lennének!
http://www.youtube.com/watch?v=BTMt8sjbFtU&ob=av2e
Cseppet sem vonzóak. Cseppet sem nőiesek. Mintha emo kisfiúk lennének..
Nem gusztustalanok, de nagyon nagyon távol álnak a vonzó titulustól.
22F
Mutatok neked egy igazán vonzó szexistennőt,ha már akarsz vonzó nőt látni...
15-ös!!!Ez neked szex istennő?!Egy perverz akárki lehetsz!Szexologushoz fordulj mi előbb.Ezek szerint te még azt sem tudod,mi a különbség egy vödör és egy nő között.Mit akarsz ezzel a banán szájú hülye tyúktól?!Na erre én is azt mondom,gusztustalan.Ha egy lakatlan szigetre kerülnék vele,akkor bedobnám a cápának.De ha ezt csak viccnek szántad,akkor mindent vissza vonok.
A kérdésre válaszolva.Nem egy kiemelkedő szépség a hölgy,de én sem vagyok Adonisz.De szerintem léteznek olyan személyek,akik,a fél karjukat oda adnák érte.Nem vagyunk egyformák,így az ízlésünk sem azonos.Nekem nem jön be,de " koplalós " időben (?) egye fene. :D
Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok!
nekem nem tetszenek.
persze valószínűleg más lenne a megítélés ha személyesen találkoznánk, de így ránézésre nem tűnik nekem vonzónak.
Én most hallok (látom) őket először, de nekem ez a szám nagyon tetszett, szerintem jó, már megy is a telomra :)
Ezenfelül nekem tetszenek, szerintem igenis vonzóak, no itt az kérdéses, hogy számít-e az, hogy jómagam is nő vagyok.
Nem akarok vitatkozni, de szerintem az alap egy férfinál, hogy egy nőre nem mond olyan jelzőket, hogy gusztustalan, pláne nem kettőre. És igen, feltételezhetően a kérdező a kommentelők véleményére kíváncsi, de a nem tetszést is meglehet fogalmazni kulturáltan.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!