Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ugye, milyen szokatlanul,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye, milyen szokatlanul, vonzóak az ilyen tipusú lányok?

Figyelt kérdés

És micsoda hasonlóság! Minha ikrek lennének!

http://www.youtube.com/watch?v=BTMt8sjbFtU&ob=av2e

2012. jún. 16. 18:08
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Itt a stíluson van a hangsúly. Legalábbis nekem. Te a gusztustalan jelzőt használtad. Ez milyen emberre vall? Tehát, milyen ember mond ilyet egy másik emberre? Szerintem ez nonsense. Én senkit nem aláznék meg, ez abszolut sértő és végül is személyeskedés is, mert mintha ellenem irányulna. Az én ízlésemet minősítetted.
2012. jún. 16. 18:29
 12/26 A kérdező kommentje:
Igen, amúgy leszbikusok. Legalábbis elmondásuk szerint.
2012. jún. 16. 18:30
 13/26 anonim ***** válasza:
cseppet sem gusztustalan, de szamomra nem is olyan nagyon vonzo. de no... attol meg lehet meglepetes erne ha pl egy hasonlo lannyal ismerkednek.
2012. jún. 16. 18:30
 14/26 anonim ***** válasza:

Cseppet sem vonzóak. Cseppet sem nőiesek. Mintha emo kisfiúk lennének..

Nem gusztustalanok, de nagyon nagyon távol álnak a vonzó titulustól.

22F

2012. jún. 16. 18:35
 15/26 anonim ***** válasza:

Mutatok neked egy igazán vonzó szexistennőt,ha már akarsz vonzó nőt látni...

[link]

2012. jún. 16. 18:38
 16/26 anonim ***** válasza:

15-ös!!!Ez neked szex istennő?!Egy perverz akárki lehetsz!Szexologushoz fordulj mi előbb.Ezek szerint te még azt sem tudod,mi a különbség egy vödör és egy nő között.Mit akarsz ezzel a banán szájú hülye tyúktól?!Na erre én is azt mondom,gusztustalan.Ha egy lakatlan szigetre kerülnék vele,akkor bedobnám a cápának.De ha ezt csak viccnek szántad,akkor mindent vissza vonok.

A kérdésre válaszolva.Nem egy kiemelkedő szépség a hölgy,de én sem vagyok Adonisz.De szerintem léteznek olyan személyek,akik,a fél karjukat oda adnák érte.Nem vagyunk egyformák,így az ízlésünk sem azonos.Nekem nem jön be,de " koplalós " időben (?) egye fene. :D

Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok!

2012. jún. 17. 10:06
 17/26 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszenek.

persze valószínűleg más lenne a megítélés ha személyesen találkoznánk, de így ránézésre nem tűnik nekem vonzónak.

2012. jún. 17. 10:32
 18/26 anonim ***** válasza:
még jól néznének ki, de ez a hang :S kiábrándítóan nyávogós a stílushoz képest
2012. jún. 17. 15:43
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, mit mondjak, azért kicsit meglepett, hogy szinte senkinek sem tetszenek. Ezek szerint nagyon más az ízlésem, mint a válaszolók többségének. Az meg, hogy nyávogós hang, én nyilván nem így érzem. Szerintem a zenéjük is eredeti és különleges.
2012. jún. 17. 18:08
 20/26 anonim ***** válasza:

Én most hallok (látom) őket először, de nekem ez a szám nagyon tetszett, szerintem jó, már megy is a telomra :)

Ezenfelül nekem tetszenek, szerintem igenis vonzóak, no itt az kérdéses, hogy számít-e az, hogy jómagam is nő vagyok.

Nem akarok vitatkozni, de szerintem az alap egy férfinál, hogy egy nőre nem mond olyan jelzőket, hogy gusztustalan, pláne nem kettőre. És igen, feltételezhetően a kérdező a kommentelők véleményére kíváncsi, de a nem tetszést is meglehet fogalmazni kulturáltan.

2012. jún. 17. 19:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!