Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő vagyok, és szeretnék kipróbálni barátnőmmel egy-két dolgot, hogyan tegyen?
Figyelt kérdés
Már csókolóztam, lányokkal és volt már tipi-tapi is.
Az egyik legjobb barátnőmmel szeretném kipróbálni, tudom,hogy neki sem okozna nagy gondot, de valahogy csak a csókig jutottunk. Mit tehetnék, hogy több legyen?
Nem szeretném,ha emiatt megromlana a kapcsolatunk.
23/L
2012. máj. 14. 12:37
1/7 anonim válasza:
Mit tehetnél? Hát csárázd ki a mézesbödönt rendesen legközelebb.
2/7 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy szeretné-e. Ha már csók megvolt, akkor lehet intimebb környezetben belemenne a többibe is :)
3/7 anonim válasza:
Én is gondolkodtam már ilyenen...de nem merném kockáztatni a barátnőmmel meglévő kapcsolatomat. Nem vagyok lezbi, csak érdekel, hogy milyen lehet...
4/7 anonim válasza:
Igyatok előtte egy kis alkoholt, az majd kellemesen ellazít. Ha a csók nem okozott gondot, onnan már csak egy lépés a folytatás. :) Nagyon átlátszó ötlet, de ha más nem jut eszedbe, öntsd le a ruháját valami folyadékkal (ne vörösborral), utána le kell vennie...
5/7 anonim válasza:
Szexuális devianciák gyakorlása helyett miért nem arra hajtotok, hogy legyen végre egy kölcsönös szerelmen alapuló, komoly párkapcsolatotok? Jobban megérné, ugyanis ebben rejlik majd az élet értelme.
Ez nem romantikus maszlag, hanem kurv@ra az igazság.
6/7 anonim válasza:
Ha mindketten egyformán akarjátok, akkor az úgyis jön magától.
7/7 Ájron válasza:
Hát kérdezz rá hogy mit szólna ha egyszer kipróbálnátok. Ennél jobb megoldást nem tudok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!