Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örömlányok szokták e élvezni partnereiket? Volt olyan hogy nem örültetek valakinek amikor ment hozzátok, de szex közben már igen?
Figyelt kérdés
És lányok is szoktak néha időpontot kérni?Elvállaljátok őket akkor is ha heterók vagytok?2012. máj. 6. 01:23
11/15 anonim válasza:
Pciilány, melyik oldalon szoktál hirdetni?
12/15 Picilàny (1986) válasza:
Kérdező..sajnos nem...nem feltétlen mert 16 vagy ha nem mert ne hivatàsosal pròbàlj ki akàrmit is.
13/15 A kérdező kommentje:
engem nem zavar hogy a hivatásod miatt vállalnál :P
kicsit talán izgatna is,hogy mind ezt pénzért teszed,én már csak ilyen vagyok viszont komolyan érdekelne!
2012. máj. 9. 22:46
15/15 anonim válasza:
összejött az üzlet? :-)
és mindenki örömére?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!