Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok hogyan védekezetnek a nemibetegségek ellen?
Most nagyjából azt mondod, ogy ne idegeskedjek mert "úgyis csak a meleg pasik écesek"? És a biszexuális nőkkel mi a helyzet? Bocsi, de nem jövök össze veled mert bi vagy?
Ezeknek van lappangási idelye, lehet, hogy a partnerem se tudja, hogy beteg. Még nem is kell, hogy hosszú szexuális előélete legyen, egy partner is elég.
Női óvszert hol leet kapni?
Én meleg nő vagyok és amikor kinyalom a barátnőmet én is női óvszert használok,a nyelvre lehet húzni,nekünk a málnás a kedvencünk.
Ha nem használsz ilyet,előbb vagy utóbb összeszedtek valami herpeszt...
Kösz, erre rájöttem magamtól is. :D
A legtöbb ezzel a témával kapcsolatos oldalon valami fogászati lappal bohóckodtak, sőt gumikesztyűvel, hát az mindennek tűnt csak szexinek vagy romantikusnak nem. Ez a megoldás kultúráltabb?
Ez hülyeség. Ha a párod ápolja magát, tisztálkodik minden nap, ahogy te is adsz magadra, meg figyelsz a saját higéniádra, ugyan miért kapnál el bármit is? Ennyi erővel a heteroszexuálisok is legyenek jól beszarva, mert ha az asszony fogamzásgátlót szed, és már nem használnak óvszert, akkor "előbb vagy utóbb" a pasi farka le fog rothadni. Vagy ha a pasi kinyalja a csajt, akkor csúnyagonosz herpesz nő az egész feje helyére.
Ugyan már. :) Ennyire kórosan nem kell félni, ha meg nem mosdotok, nem figyeltek magatokra, akkor valószínűbb, hogy bajotok lesz, de ha igénytelenek vagytok, meg is érdemlitek.
Baromság!
Minden normális kapcsolatban jelen van az orális szex is. Férfi-nő között is. És mi bajuk van? Semmi. Csak ápoltság kérdése, ennyi. Érdemese azért szex előtt zuhanyozni.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!