Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megis mit tegyek lent tobb!?
Figyelj, nekem sosem volt még kapcsolatom...énis nemrégen jöttem rá, hogy leszbikus vagyok (pontosan akkor, amikor beleszerettem egy barátnőmbe). Nekem sem jön össze, amire mindennél jobban vágyom (vagyis Rá...mert nemrégen elmondtam neki, mi a helyzet, és azóta nem is áll velem szóba, kerül...pedig ő is leszbikus, szóval nem ez a tény riasztotta el...csak egyszerűen nem szeret. De ennél nagyobb fájdalom nincsen számomra, főleg így, hogy még kerül is, pedig azt ígérte, nem fog a barátságunk rovására menni, ugyanúgy beszélünk továbbra is...aha, látom).
Nem vagyunk rossz emberek, egyszerűen ezt a sorsot húztuk, amikor leterítették elénk a sorskártyákat...én is vágyom a boldogságra, főleg, amikor látom, hogy olyanok boldogok, akik nem érdemlik meg, a viselkedésük miatt. És mégis....szerencsésebbek, ennyi. De előbb-utóbb nekünk is beüt a boldogság, csak úgy tűnik, inkább utóbb :/
Ezzel csak azt fejezném ki, hogy nem vagy egyedül a problémáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!