Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Minden leszbikus fiús?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden leszbikus fiús?

Figyelt kérdés

2012. márc. 1. 18:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%
Aki igazából leszbikus, az igen. Aki divatból, az nem.
2012. márc. 1. 18:46
 2/13 anonim ***** válasza:
25%

Ez a kérdés nem túl érdekes így, de ha megfordítjuk a relációt mindjárt jobban hangzik:

"Minden fiú leszbikus ? " Ugye ?

2012. márc. 1. 18:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Én úgy értem, hogy mondják sokan hogy mégis vannak lányosabban kinéző leszbik,és hogy nem mindegyik rövid hajú,szereti a focit,és kicsi korában fiúknak szánt játékokkal játszott.
2012. márc. 1. 18:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
nem mind az szerintem....es ha valaki fius az meg nem jelenti azt h a lanyokat szereti
2012. márc. 1. 19:22
 5/13 anonim ***** válasza:
30%

Nekem egy leszbikus ismerősöm volt és Ő fiúsan nézett ki. Rövid tüsis haja volt..s.tb. Elmondása szerint Ő játsza a fiút az ágyban. Ennek fényében valakinek a nőt kell alakítania és az nem biztos, hogy fiúsan néz ki....de erre már nem kérdeztem rá...így is le akart vadászni magának...

23N

2012. márc. 1. 19:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyira, amennyire minden meleg lányos. Sztereotípia, van alapja, de ettől még messze nem igaz mindenkire...
2012. márc. 1. 22:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Te a dyke-okról beszélsz. A leszbikusoknál úgy tudom, ő a top (a "férfi"). A bottom ugyanúgy nőies mint a heteroknál, sőt, nőiesebb, mert ő a NŐ, mint idea. //olvastam, nem volt még tapasztalatom//

26F

2012. márc. 2. 01:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amennyire én tudom, több "kategória" van (butch, ők fiús alkatúak és úgy is öltöznek, femme, ők nőies alkattal rendelkeznek, de nem feltétlenül nagyon lányos a stílusuk, és van olyan is, hogy lipstick lesbian, ez szerintem eléggé egyértelmű), de rengeteg embert egyikbe sem lehet tisztán besorolni.
2012. márc. 2. 14:30
 9/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2012. márc. 2. 19:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem minden leszbikus fiús! Sőt! Vannak, akik ég okkal inkább nőiesebbek is az átlagnál. Melegeknél is vannak olyan pasik, akik férfiasabbak az átlagnál. De miért is érdekel ez ennyire kérdező?
2012. márc. 2. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!