Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Akar valamit tolem? (21L/31N)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar valamit tolem? (21L/31N)

Figyelt kérdés
En kapcsolatban elek, o hazas. 2-3 eve ismerjuk egymast latasbol kozos baratok miatt, de csak par hete kerultunk kozelebb egymashoz. Nagyon jokat beszelgetunk, o folyamatosan dicser, gyonyorunek nevez, utalgat ra, hogy talalkozzunk tobbet kettesben. Azzal is viccelt, hogy a ferje szerint tulsagosan kedveli a noket. Nagyon-nagyon kozvetlen szemelyiseg, szoval azt is el tudom kepzelni, hogy csak szimpla “kedvessegbol” flortol, de igy is nagyon megmozgatja a fantaziamat.
jan. 3. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is erre gondoltam, hogy először lehet, hogy kettesben összemelegednétek majd később felvetné, hogy csinálhatnátok hármasban is. De ez végülis nem baj, még akkor is mondhatsz nemet, ha neked csak a csaj kellene.
jan. 4. 11:45
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Te is pasival élsz kapcsolatban?
jan. 4. 14:26
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen elég erős a gyanu,hogy nem csak a barátod akar lenni...
tegnap 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!