Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Megbocsátanád ezt? Megcsalás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanád ezt? Megcsalás?

Figyelt kérdés

Ha barátnőd külföldi chaten videoban szexhatelne egy másik random lánnyal?

Véletlen alakult ki a szituáció, beszélgetés, majd közös maszti.

Magától mondta el, de élvezte.

nov. 24. 20:13
1 2
 1/11 cinderella_ ***** válasza:
92%
Véletlen nem alakul ki. Azért mondta el, mert újra meg szeretné tenni. 🙄 Te döntésed innentől.
nov. 24. 20:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem az volt a fájó hogy mutogatta magát, mert am azt szereti és az nekem is izgató hogy bámulják, hanem inkább hogy mással masztizott és hogy egyszerre is élveztek el.
nov. 24. 20:29
 3/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:
82%

Bocsi, hogy heteróként válaszolok. De igazából lényegtelen, heteró kapcsolatban sem bocsátanám meg az ilyet. Nekem ez nem férne bele…

N

nov. 24. 20:38
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Részemről nem megbocsátható. Abszolút megcsalás, azonnal szakítanék az illetővel.
nov. 24. 22:09
 5/11 anonim ***** válasza:
6%
Nem volt testi kontakt, akkor nem valósúlt meg megcsalás! Ez a virtuális térben történt! Majd akkor aggódj ha találkoznának is, és egymáshoz érnek. Nőljön fel mindenki!
nov. 24. 22:40
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Megcsalás.

Szakítanék.

nov. 24. 22:48
 7/11 anonim ***** válasza:
8%
Ez nem megcsalás! Főleg a te gondolkodásoddal, mert szereted ha mutogatja magát, akkor most hogy van ez? Magad köpd szembe! Elélvezett, ettől lett megcsalás, ha ezt te és itt sokan ezt gondolják, akkor nem vagytok felnőve a szituációhoz!
nov. 24. 22:56
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

Én nem bocsátanám meg.

Számomra az érzelmi megcsalás is megcsalás.

Ott kezdődik a dolog, hogy kapcsolatban nem flörtölgetünk mással interneten keresztül sem! Mert azt ne mondd nekem, hogy a paprikás krumpli receptjéről beszélgettek éppen és hirtelen maszturbálni kezdtek a semmiből.

Szóval egy kapcsolatban szerintem nem megengedhető az intim témájú flörtölés mással, mert aki kapcsolatban van, az viselkedjen is ahhoz méltóan.

De én vagyok, most pedig neked kell döntened.

nov. 25. 15:36
 9/11 anonim ***** válasza:
31%
Ez NEM volt megcsalás!
nov. 25. 15:53
 10/11 anonim ***** válasza:
58%

Furcsa.

Beszélgetést kezdeményeznék vele.

Valami kevés neki, nem véletlenül keresett fel ilyen oldalt. Megoldást keresnék, alapjárat azt mondanám hogy problema, de már 3 éve szingli vagyok. Szval lehet hogy mégsem lenne az.

nov. 25. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!