Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan tudnék neki visszavágni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék neki visszavágni?

Figyelt kérdés
Még neten keresztül megismerkedtem egy orosz sráccal, de csak barátkozás céljából. Pár napja tudatta velem, hogy szeretne többet, de mondtam neki, hogy leszbikus vayok, mire elkezdett mindenféle undorító jelzővel illetni, csinált egy képernyőképet rólam és kirakta a profiljára olyan szöveggel, hogy egy deviáns rib.. vagyok, az ilyeneknek létezniük sem kellene stb. Kértem tőle, hogy szedje le, de nem hajlandó rá..
nov. 14. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd a bejegyzését a platformon, ahova feltette, és jelentsd magát a srácot is.
nov. 14. 11:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Jeletsd minden formában.

Ha te is ilyen gyerekes mélységbe súllyedsz te fogsz rosszul járni.

nov. 14. 12:13
 3/9 anonim ***** válasza:
13%
Vagy legközelebb talán ne ismerkedj háborús bűnös srácokkal ha már leszbikus vagy.
nov. 14. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
4. " háborús bűnös "? Honnan veszed?
nov. 14. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
"Megismerkedtem egy orosz sráccal".
nov. 14. 12:58
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
Csinálsz egy képernyőképet róla és kiteszed a profilodra olyan szöveggel, hogy mikropénisze van és még az se áll fel.
nov. 14. 12:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as

Oké, te tényleg látens vagy. Tudom hogy nehéz de dolgozz kicsit magadon.

nov. 14. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon megalázott. Én igenis vissza aláznám, mivel más eszközhöz nem nyúlhatnék pl. rendőrségi feljelentés.
nov. 18. 01:16
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

8-as de nyúlhatnál.

Bármi mást teszek megvan az esélye hogy téged büntetnek meg. És elég gyerekes a bosszú.

nov. 18. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!