Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan kérjek még bocsánatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjek még bocsánatot ettől a lánytól?

Figyelt kérdés

Szóval én heteró vagyok, de van egy leszbikus ismerősöm, aki nemrég szakított a barátnőjével. És mivel féltékennyé akarta tenni az exét, megkért, hogy kísérjem el egy rendezvényre, ahol az exe is ott lesz, és tegyünk úgy, mintha egy pár lennénk. Ez meg is történt, és olyan "jól" sikerült, hogy a másik lány sírva rohant ki.

Nagyon megsajnáltam, utána mentem, bocsánatot kértem tőle és elmondtam, hoy igazából nem is vagyunk együtt, de szinte oda sem figyelt. Azóta már az ismerősöm is bocsánatot kért tőle. De én még mindig rosszul érzem magam, amiért rossz érzéseket okoztam valakinek, aki semmivel sem bántott engem.

Mit tehetnék még érte?

okt. 31. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
24%

Leírod emailben.

Vagy kérsz tőle egy találkozót és elmondod.

okt. 31. 15:30
 2/4 cinderella_ ***** válasza:
92%
Legalább Te tanultál belőle. Majd bocsánatot kérsz újra, ha lecsillapodtak a felek.
okt. 31. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Írd majd meg, hogy sikerült e.
nov. 1. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ennél többet nem tehetsz! Szerintem megtetted amit tudtál, amit lehetett
nov. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!