Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy buta kérdés, de engem mindig is foglalkoztatott ez. A leszbikus lányok miért használnak vibrátort? Miért használnak eszközöket kielégítésére?
Figyelt kérdés
okt. 24. 20:32
1/7 anonim válasza:
Tényleg az.
Nem értem az összefüggést. Miért ne használnának?
2/7 anonim válasza:
Ugyan azért, amiért a heteró lányok. Attól hogy valaki homoszexuális, még ugyanazok a testi igényeik vannak.
3/7 anonim válasza:
A férfiakhoz nem vonzódnak, de ettől még a hüvelyi ingerlésre ugyanolyan érzékenyek lehetnek. El tudom képzelni, hogy egy meleg férfi is tart otthon fleshlight-ot.
4/7 anonim válasza:
A férfiakhoz való nem vonzódás s a hüvely izgatása hogy függ össze ebben a kérdésben? Meg is ujjazzás egymást, s akkor mi van?
5/7 anonim válasza:
Hogy kielégüljenek azért. Én is használom. 19L
6/7 cinderella_ válasza:
Inkább itt kérdezd meg, mint hogy társaságban járasd le magad. 🤭😅
7/7 anonim válasza:
A hüvely az hüvely marad attól függetlenül, hogy a tulajdonosa kiket szeret. Jó érzés ha van benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!