Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élvezed más nők látványát az uszoda vagy kondi öltözőben? A barátnőd nem féltékeny?
Én felvállalom, hogy megnézek más nőket. Nyilván nem tátott szájjal, de akinek jó alakja van, odapillantok. Kíváncsi vagyok, másnak milyen a melle, feneke, borotválja-e stb.
Van amikor engem is megnéznek, nem zavar. Barátnőm tudja, az elején morgott érte, de idővel megismert annyira, hogy tudja, monogám típus vagyok, mindössze kíváncsi a természetem.
N
Ezek negatív homofób sztereotípiák. Ezek miatt szerintem minden leszbikus inkább kellemetlenül érzi magát, és ha lehet, privátban öltözik át.
Nők amúgy nem pusztán vizuális típusok, a hangulat sokkal inkább beindít, mint a látvány önmagában.
Ilyen helyen az ember igyekszik gyorsan túllenni az egész öltözős zuhanyzós részen, mert hideg van, büdös, nem akarok beszedni semmilyen gombát.
A leghosszabb része a haj szárítása, amiatt meg hangzavar is.
Ha nagyon akarok nőket látni, meg lehet ezt tenni normális körülmények közt. Akár online, akár élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!