Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan dolog az ágyban, amivel így le lehet titeket nyűgözni?
Figyelt kérdés
Viszonylag sok lánnyal voltam már de kíváncsi vagyok van- e számotokra olyan " dolog ", amiért teljesen oda vagytok.
Nekem pl. ilyen, ha megujjaz vagy az arcomra ül és mozgatja a csípőjét.
Remélem érthető mi lenne a kérdés.:'D
23N
okt. 9. 19:27
11/13 *Felhasználói név válasza:
Más dimenzióba cseppenek, ahogyan ujjaz és fölém hajol közben, amikor érzem, hogy azt csinálhat velem amit csak akar, teljesen behódoltam neki észrevétlenül
12/13 anonim válasza:
Lenyűgözni akkor tudnak ha előhozzák a hangokat belőlem, ha bizsereg az állkapcsom amikor nyalnak és ujjaznak.
Ha viszont adok , akkor imádom ha a számra ülnek és mozog rajtam.
Vagy felcsatolhatóssal dughatom meg többféle pózban.
Vevő egy két extrémebb dologra.
13/13 anonim válasza:
Imádjuk a cici-punci dörzsit, amikor a mellbimbóval simizzük az egész vágatot, a csiklót aztán a hüvelybemenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!