Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz hogy ebbe a kategóriába is a válasz adók 95%-a pasi?
Figyelt kérdés
Az itteni okosok szerint a férfiak annyira szexéhesek hogy már erre is képesek.szept. 8. 13:55
11/18 anonim válasza:
Ezen az oldalon mindenki mondhat bármit magáról. Kvázi következmények nélkül. Most gondolj bele hogy arccal névvel kirakod hogy te azt akarod hogy egy nő dugjon meg felcsatolhatóssal mint Solar baratunk. A társadalom megbélyegzi stb
12/18 anonim válasza:
Persze, és a nők sosem gondolnak a szexre sem, nem vetemednének arra, hogy ilyen csúnya oldalra belépjenek, mint ez, és rózsaillatút pukiznak.
13/18 anonim válasza:
Igen, sajnos itt a legtöbb válasz adó 30 éves férfi. Különösen a szexel kapcsolatos kérdéseknél
14/18 A kérdező kommentje:
9-es
"Privát beszélgetésben lehet kiszűrni"
Aztán hogyan szüröd ki kép nélkül? Egy férfi is elküldhet magáról női képet..
szept. 15. 11:57
15/18 A kérdező kommentje:
12-es
A nők sosem gondolnak a szexre..ez igaz
szept. 15. 11:58
16/18 anonim válasza:
Úgy szűri ki kedves kérdező, hogy a férfiak és a nők kommunikációja merőben más. Azonnal le lehet vágni. A férfiak szexközpontúak és előbb utóbb olyan irányba fog menni a beszélgetés.
17/18 A kérdező kommentje:
16-os
"A férfiak szexközpontúak és előbb utóbb olyan irányba fog menni a beszélgetés."
Ezt egyszer leteszteltem egy csajnál,nem tereltem ilyen irányba a beszélgetést,a nőnek unalmas lettem azt irta egy idő után,mert nem tudtam mivel felizgatni..
szept. 15. 15:35
18/18 anonim válasza:
Talán 16os nem tudta jól kifejezni, hogy mire hogy gondolt, de én is hamar észreveszem, ha férfi adja ki magát nőnek. Nők is gondolnak a szexre, de máshogy, és a kifejezési mód is más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!