Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, volt már lábfétis élményeket más lánnyal, hölggyel?
Figyelt kérdés
aug. 19. 22:26
A kérdező szavazást indított:
Volt
Nem volt
26 szavazat
1/12 anonim válasza:
Volt bizony csak kicsit ittasak voltunk
3/12 A kérdező kommentje:
Akinek volt, az leírná milyen volt?
aug. 21. 16:26
4/12 anonim válasza:
#2es vagyok. El volt törve a lábam, be volt gipszelve és egy barátnőm jött látogatóba hozzám. Rajzolt a gipszemre, majd elkezdte simogatni a labujjaimat, puszilgatta, szájába vette... először meglepett, de jó érzés volt.
5/12 A kérdező kommentje:
4-es hány éves vagy?
aug. 22. 11:37
7/12 anonim válasza:
Volt.
Nem igazán vonz a tevékenyen a dolog,bár van szépláb a szótáramban.
Na de a lényeg gondolom ez izgat:meg kérdezte az aktualis barátnőm,hogy nyalhatná e a talpam és után szopogathatná e a labujjaim.
🤔
Végülis miert ne.
És sokkal jobb volt mint gondoltam. Elég csikis vagyok de mégsem vihogtam mint egy idióta.
És olyan állapotba hozott,hogy meg probáltam viszonozni,de nemigazán ment,a talpnyalás. Az ujjacskáit leszopiztam de ennyi volt részemről.
8/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Mennyi idősek vagytok a barátnőddel?
aug. 23. 22:00
9/12 anonim válasza:
Volt, egy barátnőmmel esti teniszezés után.
23/F
10/12 A kérdező kommentje:
Meséld el!
szept. 5. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!