Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ágyba vinni egy nőt ronda nőkét?
Figyelt kérdés
Ronda leszbikus lányként esélyem sincs arra hogy szexelhessek mert tapasztalaim alapján a nők még sokkal vizuálisabbak a férfiaknál is. 21/femcelaug. 19. 01:05
11/13 anonim válasza:
Valóban próbálj változni de ha nem megy akkor mint én prosti
12/13 anonim válasza:
Szerintem is az igényesség sokat tud dobni barmilyen külsőn, én alapból nem tartom magam "csunyának" de ha nem törődnék magammal akkor nem így néznék ki. Ahogy előttem szóló is mondta fogorvos, egészséges, életmód, kozmetika stb. Én is sokat járok pl fogorvoshoz is, meg nagyon jó beavatkozasok is vannak már, mindenkibol ki lehet hozni a maximumot de ez sok sok munka, és tapasztalatbol a nőknél az sem hátrány ha van egy jó állásod es saját egzisztenciád, persze így a léc is magasabban lesz. 27/l
13/13 anonim válasza:
Pont annyi esélyed van mint nekem ronda pasiként vagy anno srácként egy csinos vagy akár csak átlagos lányt. Semmi.
A szép vagy csinos nők nem állnak le rondával mindegy hogy fiú vagy lány hetero vagy leszbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!