Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy éltétek meg hogy a saját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éltétek meg hogy a saját nemetekhez (is) vonzódtok?

Figyelt kérdés
Könnyen elfogadtátok? Hát oktatók ellene?
aug. 11. 13:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
az "okos"teló kicsit bekavart :)
aug. 11. 13:44
 2/12 A kérdező kommentje:

#1 mindig ez van..

Szóval harcoltatok ellene?

aug. 11. 13:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz már visszaemlékezni az akkori érzésekre de nekem úgy rémlik hogy könnyen fogadtam, sőt, nagyon izgatott lettem. Mindig is szépnek tartottam a lányokat és zavarban voltam mellettük, izzadt a tenyerem, görcsbe állt a gyomrom és soha nem értettem miért érzem ezt, hiszen én is lány vagyok. Mire megértettem és rájöttem hogy leszbikus vagyok, egy nagy kő esett le a szívemről hogy nincs gond velem, és mások is vannak akik így éreznek, és örültem hogy végre szabadon ki tudom fejezni a szexualitásomat. Az más kérdés hogy a gyerekek gonoszak és ha nem találnak rajtad fogást akkor a leszbikussággal cikiznek de az már más téma... :)
aug. 11. 13:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Magam elfogadásával nem volt baj, de a környezetemnek volt baja velem.

Iszonyatos depressziós voltam tiniként, nem mertem lányokkal barátkozni, mert féltem, hogy ijesztő lennék ha megtudnák, vagy undorodnának tőlem.

Fiúkkal meg azért nem, mert ők meg sajnos csak addig akartak barátkozni, amíg azt hitték lehet valami más is.

Teljesen beletemettem magam a tanulásba, és igyekeztem láthatlannak lenni.

Így csendben vártam évekig, és elköltöztem külföldre, olyan gyorsan ahogy csak tudtam.

Aztóta 6 éve nem is járok haza látogatni se, a vér szerinti családommal nincs jó viszonyom, az állampolgárságon is dolgozom.

Mióte egy elfogadóbb közegben élek, van körülöttem egy meleg közösség akik az új családom, sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb vagyok. Van párom is, és a házasságot tervezzük.

aug. 11. 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Még gimiben zúgtam bele egy lányba, aztán pár évvel később majdnem egy évig jártam egy másikkal, aminek aztán csúnya vége lett. Utána hosszú évekig tagadtam a dolgot, aztán pár éve megint beleestem egy lányba - akkor fogadtam el. Először megkönnyebbültem, aztán rádöbbentem, milyen veszélyekkel járhat ez, tekintve a homofób szüleimet és a nem túl elfogadó környezetem. Szóval nálam kettős érzés, egyrészt tök jó, hogy tudom, mi a helyzet velem, másrészt viszont durva stressz forrás is, amit egyelőre nehezen kezelek.
aug. 12. 08:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás 5.!
aug. 12. 15:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, hatos ☺️
aug. 12. 15:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
5ös nagyon jól megfogalmazta. Sajnos ez számomra is egy hatalmas nagy stressz forrás . De nem miattam mert én elfogadom magam és tudom diszkréten kezelni az egészet. Hanem a környezetem miatt.
aug. 14. 12:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Neked is a legjobbakat!
aug. 14. 17:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
8-as, kitartást! (5-ös vagyok)
aug. 14. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!