Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbiknél mik a sztenderdek/típusok, amik a legtöbbnek bejönnek?
Figyelt kérdés
Ugye pasiknál a MILF, ázsiai diáklány, sportos csaj,...
De leszbikusoknál mik ezek a típusok? Mert itt ha felmerül egy kérdésnél, hogy ez vagy az a nő tetszik-e, mindig, minden csaj le van fikázva.
aug. 7. 10:50
1/8 anonim válasza:
Talán filmkarakterek. Például az Orange is the New Black-ben Alex vagy Stella akiket sokan kedvelnek. (Én Alex-et tartom jó nőnek)
2/8 anonim válasza:
Nem tudom van-e ilyen, nekem speciel a hosszú fekete haj, sötét szem, izmos/sportos, magasabb testalkat az abszolút zsáner. :)
De szerintem amúgy ez egyénfüggő.
3/8 anonim válasza:
Az én ízlésem pl eléggé egyedi. Általában nem azok tetszenek, akik másoknak. Keresem a különlegesebb arcvonásokat.
A többieknél azt vettem észre, hogy Ally Hills, Ruby Rose, Laura Prepon...
Kinek mi, de általánosságban elmondható, hogy a szép arcokat keresik és ha mellé valaki önazonos a stílusával.
4/8 anonim válasza:
az én részemről az eseteim: latinák, skandinávok, franciák, milfek, közgázos lányok, földjegyűek (bak, bika, szűz) és toxikusok (tehát majdnem mindenki xd)
5/8 anonim válasza:
Én bak vagyok, még senkitől nem hallottam volna hogy bejönnék neki ezért :D
6/8 anonim válasza:
#5 ez inkább ilyen induktív tapasztalat, kiindulva abból hogy a nagyobb szerelmeim eddig földjegyűek voltak xd (tehát nem feltétlenül igaz minden földjegyűre)
7/8 anonim válasza:
Rockosabb butch, piperkőcen androgűnen szép csajok akik kicsit varázslónak néznek ki mint pl Howl csak csajban, a leather mommyk (Tom of Finland csak butch nők), a nagydarab nagyon nőies nők (Christina Hendricks, Barbie Ferreira)
8/8 anonim válasza:
Nekem majdnem minden bejön. Egyedül a toxikussagot, az egészségtelen elhízást és az ápolatlansagot nem fogadom el. Illetve, fekete vagy Ázsiai lánnyal sem jönnék össze. Ezek csak preferenciak. Legjobban a (kelet) európaiakat szeretem. Külső az tök mindegy. A stílusa is lehet akármilyen. Nyilván, örülök ha hasonlít az enyémhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!