Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nyáron nagyobb a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron nagyobb a szexuális étvágyam. Nőként is imádom a női test látványát is. Hasonló gondolatú nő vajon van-e itt köztünk?

Figyelt kérdés

Nyáron nagyobb a szexuális étvágyam. (Bár télen is nagy :)) Imádom a női test látványát, szeretek fantáziálni. Imádom egy egy szép fenék, kerek popsi, feszes mell látványát. Beindulok ettől.

Nő vagyok (biszex) és tökéletes férfi van mellettem, aki lelkileg , testileg hozzám való, hasonló vérmérséklettel, mint én.

Más nőnek is van hasonló gondolata?

#szerelem #Női biszexualitás #Női test szépsége #Nyári szexuális étvágy
júl. 18. 14:22
A kérdező szavazást indított:
Igen, nőként én is érzek hasonlót! Imádom a női testet. Szexuális vágyat tudok érezni.
Ez a téma nőként hidegen hagy.
22 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Mintha én írtam volna ki.. 😃
júl. 18. 14:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan így vagyok vele, a női és a férfi test is izgat, iszonyatosan be tudok indulni, mostmár szinte mindentől. Csak mellettem nincs senki, szóval csak fantáziálgatok magamban.:)
júl. 18. 14:34
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Ezzel szinte mindenki így van :)
júl. 18. 14:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3

Hetero lszrja a saját nemét.

júl. 18. 17:21
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Ez egy annyira nyilván való, leszbikus kategóriában mindenki így van ezzel. Mi volt a kérdés célja?
júl. 18. 17:42
 6/11 A kérdező kommentje:
5/5 Igazad van, bár nem leszbikus vagyok, és nem éltem meg kapcsolatot nővel, mindig férfi volt mellettem. A kérdés csak arra irányult, hogy más is érez-e hasonlót,mint én.🙂
júl. 18. 21:53
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Dettó mintha én írtam volna. Biszex vagyok 4éve kapcsolatban férfival. Elfogad így és abszolút nyitott erre az oldalamra.

Nyár káosz. Mininacik, kivágott felsők, ahhhh olyan csini mindenki. Mindig arra kell koncentrálnom de úgy bámuljam őket hogy észrevegyék. Fantáziám határtalan.

Télen is de ilyenkor főleg. Cickó párti vagyok és végre nem rejtik kabát alá őket

34/N

júl. 18. 22:23
 8/11 A kérdező kommentje:

7/7 Jót mosolyogtam, én is így érzek. A nyár káosz! Ja és a kondi terem. Ajjajj! 😆

Pl. Egy férfi iránt sosem érzek így egy Balaton parton. Illetve nem nézek rájuk így. A nőkre vagyok rákattanva. A férfi, akit szeretek, ő felizgat és teljesen átadom neki a lelkem, testem, de ő is tudja, hogy van bennem biszexualitás. 😛🙃

júl. 19. 02:40
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
Én is évek óta kapcsolatban vagyok és más férfiak egyáltalán nem érdekelnek, csak a párom. De a nőket szívesen megnézem és fantáziálok róluk :)
júl. 19. 07:31
 10/11 anonim ***** válasza:
71%
Női test minden tekintetben szebb mint a férfi. Legalábbis nekem. Ezzel együtt pasival tudok kapcsolatban lenni, de egy idő után hiányzik a női test látványa, érzete, érintése… waaaa
júl. 20. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!