Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron nagyobb a szexuális étvágyam. Nőként is imádom a női test látványát is. Hasonló gondolatú nő vajon van-e itt köztünk?
Nyáron nagyobb a szexuális étvágyam. (Bár télen is nagy :)) Imádom a női test látványát, szeretek fantáziálni. Imádom egy egy szép fenék, kerek popsi, feszes mell látványát. Beindulok ettől.
Nő vagyok (biszex) és tökéletes férfi van mellettem, aki lelkileg , testileg hozzám való, hasonló vérmérséklettel, mint én.
Más nőnek is van hasonló gondolata?
Dettó mintha én írtam volna. Biszex vagyok 4éve kapcsolatban férfival. Elfogad így és abszolút nyitott erre az oldalamra.
Nyár káosz. Mininacik, kivágott felsők, ahhhh olyan csini mindenki. Mindig arra kell koncentrálnom de úgy bámuljam őket hogy észrevegyék. Fantáziám határtalan.
Télen is de ilyenkor főleg. Cickó párti vagyok és végre nem rejtik kabát alá őket
34/N
7/7 Jót mosolyogtam, én is így érzek. A nyár káosz! Ja és a kondi terem. Ajjajj! 😆
Pl. Egy férfi iránt sosem érzek így egy Balaton parton. Illetve nem nézek rájuk így. A nőkre vagyok rákattanva. A férfi, akit szeretek, ő felizgat és teljesen átadom neki a lelkem, testem, de ő is tudja, hogy van bennem biszexualitás. 😛🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!