Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek szexin flörtölni vagy ezt tényleg nem így kéne?
Alapbol gatlasos vagyok az elejen, de kozben meg nagyon nagy az etvagyam szex teren, volt egy 5 eves kapcsolatom 19 eves koromtol es o eleg vallasos volt szoval nem sokat szexeltunk 🥲 (talan 10x az is erdekes volt) mindegy is de hogy nem volt reszem igazi ilyen heves flortbe. Es bevallom kicsit furan erzem magam ha most ilyen tortenik. Pl bumblen van egy terdelos kepem es par uzenet utan irt egy ilyent a lany az egyik kepem kapcsan ahol guggolok
That you like to have something in between? Like a... tongue?
Es total beparaztam? Ebbe igy bele kene menni? Kepek alapjan real lehet, bar nincs hitelesitve a profilja. De mindig felek hogy ezeket osszetudjak kotni velem es akkor mi lesz? Vagy mivan ha poenkodasbol csinalja? Vagy mivan ha nem poenkodik de en nagyon szarul flortolok vissza?
Egyejszakasom sose volt meg, nem is hiszem hogy kepes lennek ra. Ugyanakkor ez az uzenet kicsit beinditott? 😞 mit tegyek?
24/L
*a terdelos guggolos resz kaosz lett bocsi 😃 szoval tudjatok ilyen leterdelve de egy labbal tukorelott.
Szoval most leseeneltem, nem tudom belemenjek e a jatekba?
4
Mit használnak fel ellened? Persze ha valami politikus vagy esetleg megzsarolnak, de egy "ismeretlen" lányt mi a fenéért zsarolnának?
8
Ő szexelt volna egy nap 10x is, csak a másik fél ezt nem hagyta neki:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!